Την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 κυκλοφορεί σε ψηφιακή μορφή το ep “b612 revisited” των Jane Doe.

Το ep κυκλοφόρησε και σε συλλεκτική περιορισμένη έκδοση cd στις 9 Απριλίου 2016. Τα λίγα εναπομείναντα αντίτυπα διατίθενται μόνο στις συναυλίες του συγκροτήματος και με αντικαταβολή από το facebook του συγκροτήματος https://www.facebook.com/TheJaneDoeBand και από το e-mail puzzlemusik@gmail.com.

Περιέχει 3 παλαιότερα τραγούδια των Jane Doe σε νέες εκτελέσεις και 1 καινούργιο.

Το ep b612 revisited είναι μια ειδικού τύπου κυκλοφορία, κάτι σαν «δώρο» των Jane Doe στο ακροατήριο τους, εν αναμονή του επόμενου άλμπουμ τους που θα είναι έτοιμο κάποια στιγμή μέσα στο 2017.

Κυκλοφορεί ψηφιακά την Παρασκευή 10 Ιουνίου (Spotify, Deezer, i-tunes, Google Play και στις σημαντικότερες ψηφιακές πλατφόρμες ανά τον κόσμο).

Δυο μήνες πριν (9 Απριλίου) είχε κυκλοφορήσει και σε συλλεκτική έκδοση cd, σε περιορισμένα αντίτυπα, η οποία διατίθεται και θα διατίθεται για λίγο καιρό ακόμη και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων μόνο στις συναυλίες του συγκροτήματος και με αντικαταβολή από το facebook των Jane Doe (http://www.facebook.com/TheJaneDoeBand) και από το e-mail puzzlemusik@gmail.com.

Το b612 revisited είναι ένα λυρικό, κιθαριστικό ep στο οποίο οι Jane Doe διασκευάζουν… Jane Doe. Περιέχει τρία παλιότερα τραγούδια τους με διαφορετικές ενορχηστρώσεις και διαφορετικές φωνές και ένα ολοκαίνουργιο γραμμένο για τον Θάνο Ανεστόπουλο.

Small Talk With The Devil με τη συμμετοχή του Ledge Fortcher (από το The Enormous Head Of King Splendid)

Ugly Man με τη συμμετοχή του Ζακ Στεφάνου (από το Heaven for Dogs)

Tangerine με την συμμετοχή της Μαρίας Ζλατάνη (επίσης από το Heaven for Dogs)

Stubborn Balloon. Το μόνο που τραγουδά ο Moss Doe, ο τραγουδιστής των Jane Doe (καινούργιο τραγούδι γραμμένο για τον Θάνο Ανεστόπουλο)

Music by Jane Doe
Lyrics by Moss Doe
Παραγωγή: Νίκος Λογιωτατίδης
Mixing & Mastering: Nik Doe

Οι Jane Doe αποτελούνται από τους: Stratos Doe (ντραμς), Dionisis Doe (μπάσο), Antonis Doe (κιθάρες), Anastasis Doe (κιθάρες), John Doe (visuals), Nik Doe (Sound Mixing and Production), Moss Doe (Στίχοι)

Ο Stavros P. παίζει ακουστική κιθάρα στο «Stubborn Balloon»

Τα ντραμς ηχογραφήθηκαν στο Studio Mix Vocals και στο Underground Sound Studio.

Όλα τα υπόλοιπα όργανα ηχογραφήθηκαν στο Muse Street Studio.

Το «Stubborn balloon» ηχογραφήθηκε live στο Magnanimous Studio με ηχολήπτη τον Γιώργο Πεντζίκη.

Soundcloud link: https://soundcloud.com/puzzlemusik/jane-doe-stubborn-balloon

YouTube link: https://www.youtube.com/watch?v=oMsduuLeUdw