Το Πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα “AS ONE” που συνδιοργανώνουν ο Οργανισμός ΝΕΟΝ και το ΜΑΙ, έχει ετοιμάσει και θα διαθέτει συλλεκτικά αντικείμενα με τον λογότυπο του προγράμματος “AS ONE”.

Βαμβακερές τσάντες, σακίδια, καπέλα, t-shirts, ομπρέλες, κονκάρδες, usb sticks, μολύβια, σημειωματάρια και κούπες, όλα σε πολύ προσιτές τιμές, για να μας θυμίζουν την εμπειρία μας από τη συμμετοχή στο πρωτοποριακό πείραμα-performance της Marina Abramović, στο κτήριο της οδού Πειραιώς.

Τα προϊόντα θα πωλούνται σε όλα τα Πωλητήρια του Μουσείου Μπενάκη και στο e-shop, www.benakishop.gr.

Το πρόγραμμα As One θα φιλοξενηθεί στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς) για διάστημα έξι εβδομάδων, και περιλαμβάνει τη Μέθοδο Abramović και ένα εκτεταμένο πρόγραμμα performance κ αι άυλης τέχνης.

Η Μέθοδος Abramović είναι μια σειρά ασκήσεων σχεδιασμένες από τη Marina Abramović, αποτελώντας μια βιωματική εμπειρία για τον θεατή-συμμετέχοντα. Η Μέθοδος αντλεί υλικό από μια τεράστια δεξαμενή εμπειριών και performances της δημιουργού τα τελευταία 40 χρόνια, και διυλίζεται σταδιακά σε ένα πρόγραμμα ασκήσεων που σκοπό έχει τη διερεύνηση των ορίων του σώματος και του μυαλού.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα As one μπορείτε να δείτε εδώ.