Η θεατρική ομάδα CHEEK-BONES παρουσιάζει το έργο Το αγόρι που κλώτσαγε για τρεις μόνο παραστάσεις στο Θέατρο Σοφούλη

στη Θεσσαλονίκη από  14-16 Μαρτίου 2011. Το έργο πρωτοπαρουσιάστηκε στο προηγούμενο Bob Theatre Festival στην Αθήνα όπου και απέσπασε το πρώτο βραβείο επιτροπής και κοινού.

Η παράσταση


Πρόκειται για ένα γκροτέσκο παραμύθι που διαπραγματεύεται την ακόρεστη φαντασία ενός μοχθηρού 13χρονου αγοριού. Η απέχθειά του για το ανθρώπινο είδος τον οδηγεί σε μια ξέφρενη εκδίκηση, όπου ακόμα και ο θάνατός του τροφοδοτεί τη ματαιοδοξία του.

Η ομάδα

Ελένη Ευταξοπούλου – Εύη Δόβελου – Αγγέλικα Σταυροπούλου

Αποφοίτησαν από τη δραματική σχολή \’\’Αρχή\’\’ της Νέλλης Καρρά το 2009. Στις 21 Απριλίου 2010 συνέστησαν την Αστική μή κερδοσκοπική Εταιρεία, με διακριτικό τίτλο \’\’CHEEK-BONES\’\’ με σκοπό τη διοργάνωση και παραγωγή παραστάσεων θεάτρου. Το Μάιο του 2010 συμμετείχαν στο Bob Theatre Festival, στο Scratch Night, στο Θέατρο Χώρα, όπου κέρδισαν το πρώτο βραβείο επιτροπής και κοινού.

Το έπαθλο ήταν η πρεμιέρα τους στο Θέατρο Χώρα το Σεπτέμβριο του 2010, της παράστασης \’\’Το Αγόρι που κλώτσαγε\’\’ σε δική τους παραγωγή, σκηνοθεσία και ερμηνεία. Το Νοέμβριο του 2010 παρουσίασαν την παράστασή του στο Θέατρο ΑCT στην Πάτρα και το Δεκέμβριο του 2010 στο Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Κορινθίων. Τον Ιανουάριο του 2010 τους φιλοξένησε ο χώρος πολιτισμού @Ρουφ για 8 παραστάσεις.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Εύη Δόβελου, Ελένη Ευταξοπούλου, Αγγέλικα Σταυροπούλου
Επιμέλεια κίνησης: Τάσος Καραχάλιος
Σκηνικά: Αλέξανδρος Κουφαδάκης
Κοστούμια: Έλλη Ταβλαρίδου
Φωτισμοί: Ανδριάνα Δακανάλη

Ερμηνεύουν
Εύη Δόβελου, Ελένη Ευταξοπούλου, Αγγέλικα Σταυροπούλου