Το Horrorant Film Festival Fright Nights 2014 είναι το πρώτο κινηματογραφικό φεστιβάλ τρόμου που διοργανώνεται στη χώρα μας, με στόχο να καθιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα και σημαντικότερα horror festival στην Ευρώπη.

Η διοργάνωση συμπίπτει χρονικά με την ανάκαμψη του είδους έπειτα από την παρακμή του κατά τη δεκαετία του ’80.Το είδος εξακολουθεί να υπάρχει και να παράγεται και η ζήτηση είναι μεγάλη από το φανατικό κοινό των horror films. Το πρόγραμμα έρχεται για να καλύψει το κενό που υπάρχει, με νέες ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους από Αμερική, Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία, αλλά και με μια χορταστική ανασκόπηση στον παλιό κινηματογράφο τρόμου που σημάδεψε την ιστορία του.

Το πρόγραμμα θα αποτελείται από 20 full feature ταινίες και 20 shorts, και θα προβάλλονται 3 ανά ημέρα (ένα short πριν από κάθε feature). Θα υπάρχει κριτική επιτροπή για το βραβείο του φεστιβάλ, που θα ανακοινωθεί σύντομα μαζί με το πλήρες πρόγραμμα ταινιών, αλλά και βραβείο κοινού. Με αυτή τη διοργάνωση φιλοδοξούμε να προβάλουμε  ό, τι πιο φρέσκο κυκλοφορεί στις αγορές, ταινίες που θα απασχολήσουν τους σινεφίλ στο μέλλον με την ελπίδα κάποιες από αυτές να βρουν διανομή και στην Ελλάδα.

Μείνετε συντονισμένοι για νεότερα!