Η Ζωή Ρηγοπούλου φέτος θα διδάξει Υποκριτική στον ολοκαίνουριο χώρο τέχνης 92 Art στη Δάφνη.

Υποκριτική – αυτοσχεδιασμός: Υποκριτική, Αυτοσχεδιασμός, Απαγγελία, Αγωγή προφορικού λόγου, Ιστορία Θεάτρου, Δραματολογία

Βιογραφικό:
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Απόφοιτος της δραματικής σχολής του Πέλου Κατσέλη. Πτυχιούχος του τμήματος πολιτικών επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου. Πτυχίο διδασκαλίας της Αγγλικής γλώσσας. Μεταφράστρια θεατρικών και κινηματογραφικών έργων. Παραγωγός μουσικών εκπομπών στο ραδιόφωνο επί σειρά ετών. (Super FM, Κανάλι 15, Cool FM). Για τρία χρόνια παρουσιάστρια και γενική υπεύθυνη της τηλεοπτικής εκπομπής για το θέατρο” Στάσιμον”, στο SEVEN X. Έχει διδάξει Υποκριτική στην Δραματική σχολή ΚΕΑ, στον Πειραϊκό Σύνδεσμο και στην Δραματική σχολή ΜΕΛΙΣΣΑ. Στο θέατρο συνεργάστηκε με τον θίασο Αναλυτή-Ρηγόπουλου στoν “Κύκλο” του Σώμερσετ Μώμ, στο “Λεωφορείο ο πόθος” του Τέννεση Ουίλιαμς, στο “Ο επιθεωρητής έρχεται” του Τζών Πρίσλευ, στον “Γυάλινο κόσμο” του Τέννεση Ουίλιαμς κ.α.

Mε το «Απλό Θέατρο» με τον Αντώνη Αντύπα και τον Χρήστο Πολίτη στα «Λάθη μιας νύχτας” του Ολιβερ Γκόλντσμιθ. Με τον Αλέκο Αλεξανδράκη καί την Νόνικα Γαληνέα στο “Μεγάλο ταξίδι της μέρας μέσα στη νύχτα” του Ευγένιου Ο Νηλ Με τον Λάκη Λαζόπουλο στην επιθεώρηση “Τί είδε ο Γιαπωνέζος”. Με τον θίασο Μόρτζου-Βιδάλη στον “Εμπορο της Βενετίας” του Ουίλιαμ Σαίξπηρ. Με τον θίασο του Πέτρου Φιλιππίδη στο « Ψέμμα στο ψέμμα». Με το ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ του Σπύρου Ευαγγελάτου συνεργάστηκε στην “Ιφιγένεια εν Ληξουρίω”, στον “Ερωτόκριτο”(Ηρώδειο 1980), στους “Επιτρέποντες”, στον “Δαβίδ”, στον “Γουανάκο”, στον “Φορτουνάτο”, στην “Νέαιρα”, στην “Ειρήνη”, στις “Ευμενίδες”, στο “Όπως σας αρέσει”, στο “Απόψε αυτοσχεδιάζουμε”, στο “Αστραπές χωρίς βροντή” , στο “Φάουστ” και στο “Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι”. Στην τηλεόραση εμφανίστηκε στις σειρές : Στραβά κι ανάποδα, Μικρές Αμαρτίες, Τρίτο Στεφάνι, Η απλή μέθοδος των τριών, Η ώρα η καλή, 7 θανάσιμες πεθερές, Κλινική περίπτωση κ.α. Παίζει, σκηνοθετεί και επιμελείται μεταγλωττισμένες σειρές για παιδιά και για ενήλικες.

Το τέλος των μαθημάτων θα γίνουν παρουσιάσεις στο 92Art και σε Αθηναϊκό Θέατρο. Στο 92 Art θα βρείτε τη βοήθεια που χρειάζεστε για να κατανοήσετε τον χώρο του Θεάτρου είτε ως επαγγελματίας είτε ως ερασιτέχνης. Θα πάρετε τα απαραίτητα εφόδια για να σταθείτε στη σκηνή αλλά και να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας.