Η Λίνα Νικολακοπούλου μας προτείνει μία τρίωρη μουσική συνάντηση στον ιδιαίτερα φιλόξενο χώρο του Passport, στην καρδιά του Πειραιά, για τις Παρασκευές του Δεκεμβρίου με καλεσμένους τους Σταύρο Σιόλα, Αργυρώ Καπαρού, Απόστολο Ρίζο και Σοφία Παπαζογλου.

Τέσσερις φωνές θα ενωθούν για να ζωντανέψουν πολλά και ωραία τραγούδια από τη μεγάλη διαδρομή του ελληνικού τραγουδιού, που ξεκινάει από το  ρεμπέτικο μέχρι τις μέρες μας.

Ο καθένας από τους τέσσερις ερμηνευτές, με το ιδιαίτερο ύφος του, το χρώμα της φωνής του, τον τρόπο του, ερμηνεύει τα τραγούδια της πρόσφατης  δισκογραφίας του και όλοι μαζί τραγούδια σταθμούς, που θα φανερώνουν κάθε βραδιά τον πλούτο και την πολυχρωμία του ελληνικού τραγουδιού.

Η έναρξη του προγράμματος τους βρίσκει όλους επί σκηνής να τραγουδούν το “Θεός αν είναι” και “Tα  παιδιά της καταιγίδας”. Στη συνέχεια τη σκυτάλη παίρνει ο Σταύρος Σιόλας με τα Διόδια, η Αργυρώ Καπαρού με τις Χειρολαβές, ο Απόστολος Ρίζος με το “Τί να  θυμηθώ” κι ένα ντουέτο έκπληξη με τον Χ. Λάγνη, για να φέρουν στη σκηνή την Σοφία Παπαζογλου με το “Να ’χα δυο ζωές”.

Στη συνέχεια κοινό, τραγουδιστές και μουσικοί, μοιραζόμαστε μνήμες, αγάπες, έρωτες και ό,τι μας ενώνει διαχρονικά μέσα από το τραγούδι με αυτόν τον τόπο.

Έλα να πάμε τσάρκα, τσάρκα μια βραδιά
Κι αν ο βοριάς φυσάει, τι όμορφη βραδιά

Παίζουν οι μουσικοί:

Κώστας Νικολόπουλος: κιθάρες, ενορχήστρωση
Μάνος Σαβιολάκης: μπουζούκι, λαούτο, μπάσο
Δημήτρης Καζάνης: βιολί
Φαίη Νικολοπούλου: βιολοντσέλο
Γιώργος Γκίκας: κρουστά

Επιλογή ρεπερτορίου και καλλιτεχνική διεύθυνση: Λίνα Νικολακοπούλου

Οργάνωση Παραγωγής: PROSPERO, www.prospero.com.gr