Εκθεση φωτογραφιών,αποσπάσματα από τη δουλειά της και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα, περιλαμβάνει η έκθεση που οργανώνεται από το Αγγέλων Βήμα σε συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη.

Εκθεση φωτογραφιών, κοστουμιών, προβολές από συνεντεύξεις της, παρτιτούρες των χορογραφιών της, μουσικές από παραστάσεις της και άλλα στοιχεία που περιγράφουν τη ζωή και το έργο της περιλαμβάνει η έκθεση που οργανώνεται από το Αγγέλων Βήμα σε συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη.


Η εκδήλωση που έχει στόχο να τιμήσει τη μνήμη της Ζουζούς Νικολούδη θα εγκαινιαστεί τη Δευτέρα 17 και την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στις 21:00. Και τις δύο μέρες θα γίνει αναφορά στο σπουδαίο έργο της με ομιλητές τους : Ντένη Ευθυμίου, Κλημεντίνη Βουνελάκη, Ολγα Τουρνάκη και Κωνσταντίνο Τζούμα.


Μια κουβέντα αγάπης και μνήμης για τον άνθρωπο που συνήθιζε να λέει ότι: “Αν όλοι οι άνθρωποι στη γη χόρευαν, ο κόσμος θα ήταν καλλίτερος”.


INFO
Θέατρο «Αγγέλων Βήμα»
Σατωβριάνδου 36, Ομόνοια
Δευτέρα 17 και την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στις 21:00.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 6 Ιανουαρίου και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 18.00 έως τις 22.00.Για σειρά προτεραιότητας 210-5242211-3
Είσοδος Ελεύθερη