Η νέα αυτή δισκογραφική δουλειά του Kygo διαδέχεται εκείνο που κυκλοφόρησε το 2020 με τίτλο ‘Golden Hour’. Το ‘Thrill Of The Chase’ είναι μία συλλογή τραγουδιών που έχει κυκλοφορήσει ο Kygo τα τελευταία χρόνια, που αναδεικνύουν απόλυτα το μοναδικό του στιλ, αλλά παράλληλα συνεχίζει να πειραματίζεται σε νέα είδη μουσικής.

Μέσα από τα 14 tracks του – και συνεργασίες με ονόματα όπως X Ambassadors, DNCE, Lukas Graham, Sam Feldt, Plested, Dean Lewis και άλλα – το ‘Thrill Of The Chase’ γίνεται μία μουσική εμπειρία που σε πηγαίνει σε μονοπάτια της disco με singles όπως τα “Dancing Feet” και “Fever” μέχρι σε soul και μελωδικές μουσικές με τα “Lost Without You” και “Freeze.”

Ο Kygo λέει: «Το ‘Thrill Of The Chase’ είναι μία συλλογή από τραγούδια που ξεκίνησα να τα δουλεύω την περίοδο του Covid και ολοκληρώθηκαν σε studio του Λος Άντζελες. Είχα τη χαρά να παίξω μουσική από το album σε shows όλη την φετινή χρονιά και η απήχηση από το κοινό ήταν μοναδική. Μερικά από τα τραγούδια αυτά είναι εντελώς διαφορετικά από ότι έχω κάνει στο παρελθόν και είμαι κατενθουσιασμένος να ακούσουν όλοι το album ολοκληρωμένο».

Ο Kygo ήταν πρώτο όνομα σε φεστιβάλ όπως Life Is Beautiful, Lollapalooza, Bottle Rock, καθώς και το sold-out show στο Ullevaal Stadion του Όσλο και σε όλα τα sets του έδινε μικρές γεύσεις από το τι θα ακούσουμε στο νέο του album. Το τέλος της χρονιάς αυτής θα τον βρει σε περιοδεία στην Νότια Αμερική με συναυλίες στο Σάο Πάολο, το Μπουένος Άιρες και την Λίμα μεταξύ άλλων προορισμών.

Tracklist

1. Gone Are The Days (feat. James Gillespie)
2. Love Me Now (feat. Zoe Wees)
3. Lonely Together (feat. Dagny)
4. Undeniable (feat. X Ambassadors)
5. Thrill Of The Chase
6. Dancing Feet (feat. DNCE)
7. Fever (feat. Lukas Graham)
8. Woke Up In Love (with Gryffin feat. Calum Scott)
9. How Many Tears (with Sam Feldt feat. Emily Warren)
10. Never Really Loved Me (feat. Dean Lewis)
11. The Way We Were (feat. Plested)
12. Lost Without You (feat. Dean Lewis)
13. All For Love
14. Freeze