Μετά τη μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία του τραγουδιού «Τα Κλειδιά», ο Θοδωρής Κοτονιάς παρουσιάζει σ’ ένα ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό πρόγραμμα, στο Ρυθμός Stage, τα πιο τραγουδισμένα παραδοσιακά τραγούδια, έτσι όπως αυτά συνδέονται με τον αρχετυπικά ελληνικό ήχο των σύγχρονων τραγουδοποιών. Μαζί με τον Θοδωρή Κοτονιά συναντάμε τους σταθερούς συνοδοιπόρους του, τα Μακρινά Ξαδέρφια και η ζεστή φωνή της Μαρίας Παπαλεοντίου

Εννοείται, φυσικά, πως με αφορμή τα «Κλειδιά», ο Θοδωρής Κοτονιάς θα παρουσιάσει μερικά από τα νέα τραγούδια του, καθώς κι εκείνα που έχουμε ήδη αγαπήσει.

Το «Στις χαραυγές ξεχνιέμαι» συναντά το «Τζιβαέρι». Το «Μιλώ Για Σένα» έρχεται πιο κοντά στο τραγούδι «Στο Πα Και Στο Ξαναλέω». Και ο «Βασιλικός» ξαναγνωρίζει τη «Βασιλική».

Έτσι, τραγούδια των  Διονύση Σαββόπουλου, του Θανάση Παπακωνσταντίνου, του Σταύρου Ξαρχάκου  συνυπάρχουν αρμονικά με τα πιο δημοφιλή δημοτικά και νησιώτικα τραγούδια, που εξακολουθούν να μας συγκινούν και να συναρπάζουν – ακόμη και τους νεότερους που τα ανακαλύπτουν σήμερα.

Την επιμέλεια του προγράμματος υπογράφουν ο Δημήτρης Βραχνός και ο Νίκος Μακράκης.

1η και 8 Δεκεμβρίου: Επιστροφή στα τραγούδια που μας σημάδεψαν!

Σιγανά και Ταπεινά…

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ:

Θοδωρής Παπαστάθης: Τύμπανα

Κώστας Μαυριδάκης: Μπάσο

Νίκος Γεωργουσάκης: κιθάρες

Νίκος Βερύκκοκος: βιολί