Το Θέατρο Αλκμήνη παρουσιάζει το έργο του Αντώνη Μποσκοΐτη, με τίτλο Την λένε Εύα.

Το θέατρο

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, ο βιασμός από τον δάσκαλο στο δημοτικό, η σχέση με τη μητέρα, η πρώτη έξοδος στις πιάτσες της νύχτας, το αναμορφωτήριο, η φυλακή, ο φόβος του θανάτου & ταυτόχρονα, η είσοδος στο χώρο του θεάματος, το φλερτ με το trash, η φωτεινή πλευρά της ζωής, ο ασυμβίβαστος αγοραίος έρωτας, το σόου και η ανθρώπινη ειλικρίνεια.

Αυτά είναι τα σπαράγματα του βίου της τρανς performer Εύας Κουμαριανού που ο βραβευμένος κινηματογραφιστής και δημοσιογράφος Αντώνης Μποσκοΐτης (“Φλέρυ-Τρελή του φεγγαριού”, “Ζωντανοί στο Κύτταρο-Σκηνές Ροκ”, “Κατερίνα Γώγου-Για την αποκατάσταση του μαύρου”) δημοσίευσε εν είδει συνέντευξης το 2011.

Πέντε χρόνια μετά, έδωσε στην οριακή αυτή συνέντευξη τη μορφή θεατρικού μονολόγου, παραδίδοντας από κοινού με την Κουμαριανού το πρώτο θεατρικό έργο του και την πρώτη θεατρική έξοδο της αντίστοιχα.

Δίπλα στην Εύα Κουμαριανού, θα δούμε τον ηθοποιό Απόλλωνα Μπόλλα στο ρόλο του δημοσιογράφου που την “ανακρίνει”, ενώ σε ρόλο guest εμφανίζεται ο ηθοποιός και τενόρος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Αναστάσιος Στέλλας.

Συντελεστές:

Παραγωγή: ACB PRODUCTIONS
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Αντώνης Μποσκοΐτης
Παίζουν: Εύα Κουμαριανού – Απόλλων Μπόλλας – Αναστάσιος Στέλλας
Σκηνικά – Κοστούμια: Κική Μίλιου
Φωτισμοί: Δημήτρης Θεοδωρόπουλος
Μουσική: Στέφανος Χυτήρης
Φωτογραφίες Προγράμματος / Αφίσας: Δημήτρης Ευλαμπίδης
Βοηθός σκηνοθέτη: Θρασύβουλος Καλαιτζίδης
Επικοινωνία: Άντζυ Νομικού

Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα (χωρίς διάλειμμα)