Το θρυλικό συγκρότημα των 70s έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για μία συναυλία στην Αθήνα και μία στη Θεσσαλονίκη. Όσοι πιστοί προσέλθετε!!!

Το θρυλικό συγκρότημα των 70s για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για μία συναυλία στην Αθήνα και μία στη Θεσσαλονίκη. Όσοι πιστοί προσέλθετε!!!

Τα όνειρα τελικά γίνονται πραγματικότητα ακόμα κι αν -πολλές φορές- αργούν. Το ιρλανδέζικο συγκρότημα θρύλος που επένδυσε με το σκληρό ηλεκτρικό του ήχο τα όνειρα και τις φαντασιώσεις πολλών γενεών εδώ και σαράντα περίπου χρόνια, θα είναι το καλύτερο φινάλε της φετινής άνοιξης. Την Τετάρτη 30 Μαϊού οι Thin Lizzy εμφανίζονται στο Gagarin για τους εν Αθήναις πιστούς τους, ενώ την επόμενη ημέρα ταξιδεύουν στην Θεσσαλονίκη για μία και μοναδική βραδιά στο Υδρόγειος club.

Ο παλιός (που είναι αλλιώς) κιθαρίστας Scott Gorham με τον επίσης παλιό John Sykes στην κιθάρα και στη φωνή και οι νέοι (που είναι ωραίοι) Τοmmy Aldridge, ντραμς και Marco Mendoza, μπάσο, αποτελούν τη νέα σύνθεση του συγκροτήματος, το οποίο έχασε για λίγο το δρόμο του ύστερα από τον θάνατο του μεγάλου ονόματος και frontman του γκρουπ, Phil Lynott, πριν από 21 χρόνια.

Ο Lynott ήταν ο άνθρωπος που, το 1969, δημιούργησε στο Δουβλίνο ένα από τα πρώτα χαρντ ροκ συγκροτήματα, το οποίο έμελλε να σημαδέψει με τον σκληρό ήχο του, το ύφος της διεθνούς ροκ σκηνής. Από τις τάξεις των Thin Lizzy πέρασε για λίγους μήνες, στα μέσα του 70, και ο Gary Moore, αφήνοντας κι αυτός τη σφραγίδα του στο εξαιρετικό ρεπερτόριο του συγκροτήματος. Το στίγμα των Thin Lizzy χάθηκε από τη διεθνή μουσική σκηνή στα ΄80s. Η μπάντα επανεμφανίστηκε δυναμικά το 1999, όταν έκανε μια μεγάλη περιοδεία στην Αμερική και την Αυστραλία. Το 2004 περιόδευσε μαζί με τους Deep Purple κάνοντας ευτυχισμένους τους φίλους της ροκ. Επιτυχίες όπως Whiskey in the jar, Boys are back in town, Emerald, Jailbreak, Don\’t believe a word, έχουν καταγραφεί στο βιογραφικό του συγκροτήματος και στην ψυχή των οργισμένων νιάτων των 70s, που επιμένουν να παραμένουν νέοι και αναμένουν να τους δουν από κοντά.

INFO
Aθήνα: Τετάρτη 30 Μαΐου, Gagarin (Λιοσίων 205), 21:00
Θεσσαλονίκη: Πέμπτη 31 Μαΐου, Υδρόγειος club (Λεωφ 26ης Οκτωβρίου 33), 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 35 ευρώ
Ticketshop 210 2005050
Tickethouse 210 3608366
Ticketpoint 210 3840020
Metropolis 210 3808549
http://www.ticketshop.gr/