Ο σπουδαίος αυτός καλλιτέχνης θα μας μυήσει στο δικό του μαγευτικό σύμπαν και θα μας φέρει σε επαφή με τη μοναδικά πολύπλευρη μουσική προσωπικότητα του σε ένα καλοκαιρινό set που θα μας μείνει αξέχαστο. Μαζί του σε support Dj Set  οι Christo Z, Evi Sidiropoulou και Dj Steph.

Ο Rob Garza δεν γνωρίζει όρια στα μουσικά του concept, ώστε να πετύχει την διηπειρωτική εξάπλωση της μουσικής του και να ολοκληρώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα, το δικό του μουσικό αφήγημα. Είναι ο ένας εκ των δυο ιδρυτών του παγκόσμιου φαινομένου που ονομάζεται Thievery Corporation, γνωστών για τις αποδώσεις dub, trip hop, reggae, και bossa nova μέσα από το δικό τους μανδικά ξεχωριστό ηλεκτρονικό ήχο. Έχουν διατηρήσει μια άκρως παραγωγική σταδιοδρομία καθώς διαμορφώνουν συνεχώς τον ήχο του βασιζόμενοι στα πολιτισμικά ερεθίσματα από τα διάφορα ταξίδια του.

Ως μονάδα ο Rob Garza απρόσκοπτα εμπλουτίζει με την αστείρευτη καλλιτεχνία του τις house και nu disco παραγωγές του, όντας υπερήφανος για το ισχυρό και διορατικό τους ύφος. Η καλλιτεχνική του προοπτική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια έλξη μεταξύ των ανθρώπινων συναισθημάτων και της μουσικής έκφρασης. Ο πειραματικός του ήχος σε συνδυασμό με την πολύπλευρη μουσική του προσωπικότητα συνιστούν μια μοναδική αξία χωρίς προηγούμενο.

Όσοι βρεθούν την Πέμπτη 26 Ιουλίου στον πανέμορφο χώρο του Bolivar είναι βέβαιο πως θα γευτούν μια μουσική πανδαισία που θα τους αναστατώσει!

Links:

Official Facebook Event Page: https://www.facebook.com/events/469964423438366/
Official Url: https://www.bolivar.gr/
Official Facebook Page: https://www.facebook.com/BolivarBeachBar/?fref=ts
Official You Tube Page: https://www.youtube.com/channel/UCn74-PKG6l3mC7STG0od2hQ