Η ιστορική δισκογραφική εταιρεία ECM διοργανώνει και αυτή τη χρονιά τη θερινή γιορτή στα γραφεία της στον Υµηττό με σκοπό να γνωρίσουμε από κοντά τους εκπροσώπους της εταιρείας στην Ελλάδα και να αγοράσουμε σε τιμές κόστους σημαντικά cd της δισκογραφίας.

Οι θερινές γιορτές της ECM είναι ένας μικρός θεσμός, διανύοντας φέτος τον τρίτο χρόνο διοργάνωσής τους.

Εκατοντάδες άνθρωποι από όλη την Ελλάδα επισκέφτηκαν τα δυο προηγούμενα χρόνια την Μικρή Άρκτο επιθυμώντας να γνωρίσουν από κοντά την ECM και τους ανθρώπους που την εκπροσωπούν στην Ελλάδα.

Στόχος αυτών των γιορτών είναι:

• Να δώσουμε τη δυνατότητα στους φίλους της ECM να προμηθευτούν σε τιμές κόστους CD – βινύλια και DVD που είναι περιζήτητα ή και σπάνια.

• Να δώσουμε τη δυνατότητα σε νέους μουσικόφιλους :

– Να έρθουν σε επαφή με τον ήχο της ECM, παρέχοντας τη δυνατότητα να ακούσουν τη μουσική που επιθυμούν και να γνωρίσουν νέους καλλιτέχνες.

– Να δουν και να προμηθευτούν το οπτικό υλικό της ECM (αφίσες, πληροφοριακό υλικό – καταλόγους καλλιτεχνών κ.α.)

– Να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τις νέες προτάσεις της ECM, που μόλις βγήκαν από το στούντιο.

Η γιορτή της ECM θα ξεκινήσει την Παρασκευή 5 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως και την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013 από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυστα γραφεία της Μικρής Άρκτου (Γρηγορίου  Κυδωνιών 21, στον Υμηττό). Τις ημέρες αυτές η γιορτή θα μεταφερθεί και στο διαδίκτυο για εκείνους που είναι μακριά και δεν θα τα καταφέρουν να έρθουν.