Το Θέατρο Πορεία ανακοινώνει παράταση για τη “Μεγάλη Χίμαιρα” του Μ. Καραγάτση, συνέχεια για τη “Μιράντα” του Ο. Κουρσουνόβας με επευφημίες για τους Ιωάννα Παππά & Λαέρτη Μαλκότση, έναρξη της προπώλησης εισιτηρίων για τις “Τρεις αδελφές” του Άντον Τσέχωφ, σε σκηνοθεσία Δ. Τάρλοου, καθώς και μία έξτρα παράσταση για τη Σκακιστική Νουβέλα” του Στ. Τσβάιχ σε σκηνοθεσία Μ. Λαμπροπούλου.

 

Πιο αναλυτικά:

Η “Μεγάλη Χίμαιρα” η sold-out παράσταση του θεάτρου Πορεία, θα παραταθεί και θα παίζεται από τέλος Φεβρουαρίου σε εναλλασσόμενο ρεπερτόριο με τις “Τρεις Αδερφές” και τη “Μιράντα” κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 17:00.

Η “Μιράντα” η σκηνική σύνθεση του Όσκαρας Κουρσουνόβας βασισμένη στην Τρικυμία του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που χωρίς άλλο αποτελεί ήδη μεγάλη καλλιτεχνική επιτυχία και το κοινό επευφημεί τις  ερμηνείες της Ιωάννας Παππά και του Λαέρτη Μαλκότση, συνεχίζει τις παραστάσεις της και μετά τις 17 Ιανουαρίου και θα παίζεται σε εναλλασσόμενο ρεπερτόριο με τις “Τρεις Αδερφές” και την Μεγάλη Χίμαιρα” κάθε Τρίτη και Κυριακή.

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τις “Τρεις Αδερφές” του Τσέχωφ, που θα παρουσιαστεί από 17 Φεβρουαρίου 2016, σε σκηνοθεσία- δραματουργία Δημήτρη Τάρλοου. Εισιτήρια διατίθενται ήδη με προσφορά προπώλησης Α/Β ζώνης 15€ έως την ημέρα της πρεμιέρας.

Τέλος, η παράσταση του έργου του Στ. Τσβάιχ Σκακιστική Νουβέλα” που παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Μαριλίτας Λαμπροπούλου, με ερμηνευτή τον Γιάννη Νταλιάνη, θα πραγματοποιηθεί και τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015 στις 9.00 μ.μ (έξτρα παράσταση).