Ο Σίλας Σεραφείμ και ο Γιώργος Χατζηπάυλου επιστρέφουν στo θέατρο Παραμυθίας, για τρίτη χρονιά, με την stand up comedy Αι δύο… μονόλογοι

Οι δύο πιο εξωφρενικοί μονόλογοι που ετοίμασαν ποτέ! Τα καλύτερά τους από τα χρόνια που ασχολούνται με το stand up comedy εμπλουτισμένα με ότι νέο συμβαίνει στη ζωή και την επικαιρότητα αλλά και multimedia όπου μας δείχνουν τον κόσμο όπως θα έπρεπε να είναι!

Από τη Βουλή ως την κρεβατοκάμαρα, από το μποτιλιάρισμα ως την ελληνίδα μάνα, από το κλαμπ ως τη δουλειά, από το καμάκι ως το γάμο, από τον καπιταλισμό ως τη γλώσσα που μιλάνε οι άντρες και οι γυναίκες, από την αστυνομία ως το σούπερ μάρκετ… από όλα όσα γίνονται γύρω μας και είναι πάντα πιο αστεία από όσο φαντάζουν τη στιγμή που συμβαίνουν, ο Γιώργος κι ο Σίλας εμπνέονται και γράφουν και μας δίνουν ραντεβού επί σκηνής για άλλη μία χρονιά.

Ένας προβολέας, ένα μικρόφωνο, δύο κωμικοί. Στο πιο δυνατό είδος κωμωδίας, τον μονόλογο. Γιατί τελικά, όλα είναι αστεία αρκεί να θες να το δεις!

Λίγα λόγια για τους συντελεστές:

Γιώργος Χατζηπαύλουhttp://www.xatzi.gr/

Γεννήθηκα στη Λιβαδειά και μεγάλωσα όπως κάθε ζωηρό παιδί της επαρχίας με ηρεμιστικά. Η ζωή μου άλλαξε όταν στα 18 ρώτησα τους γονείς μου αν είμαι υιοθετημένος και μου απάντησαν, ναι αλλά σε έφεραν πίσω.

Κατόπιν μετακόμισα στην Αθήνα κι άρχισα να ασχολούμαι με το ραδιόφωνο και τη μουσική. Παράλληλα ασπάστηκα τον καπιταλισμό κι άρχισα να γράφω κείμενα και σενάρια για διαφημίσεις. Στα 24 ανακάλυψα το stand up comedy. Εκεί άλλαξαν όλα! Ήταν ένας δρόμος που έφερε πολλές παραστάσεις, ενέργεια και νόημα.

Αν και στην αρχή ήταν απλά ένα χόμπι, στη συνέχεια το stand up comedy έγινε η βασική καλλιτεχνική μου δραστηριότητα. Χάρη σ’ αυτό δούλεψα στην τηλεόραση και είχα την ευκαιρία να «συνομιλήσω» με ανθρώπους που γελούν με τα ίδια πράγματα, όπως κι εγώ.
Σήμερα δουλεύω στο ραδιόφωνο και στο θέατρο και γενικά γράφω για να σατιρίζω όλα όσα δεν μπορώ να «γράψω».

Σίλας Σεραφείμhttp://www.silas.gr/

Γεννήθηκα. Αυτό είναι και το βασικότερο, για να πετύχει κανείς στη ζωή.. ..από κει και πέρα, μετά την αποφοίτηση μου από το ΚΘΒΕ, έχω κάνει θέατρο κι έχω συνεργαστεί με τον Αριστοφάνη, τον Τσέχωφ τον Μολιέρο και άλλους συγγραφείς -κι έχω να λέω τα καλύτερα..
Κάνω stand-up comedy από το 1995 μέχρι σήμερα.

Στην τηλεόραση έχω δουλέψει από το 1994 και δουλεύω μέχρι τώρα αναλόγως με τις προτάσεις που μου γίνονται. Επιλέγω με κριτήριο την ποιότητα -ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ- των χρημάτων που μου προτείνουν. Είμαι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός της ελληνικής τηλεόρασης με κασέ 1.000.000 ευρώ. το ότι δεν μου το έχουν δώσει ποτέ, είναι άλλο θέμα!

Επίσης έχω κάνει και κινηματόγραφο και διαφημίσεις ενώ είμαι στο ραδιόφωνο από το 1994..
Γενικώς δηλαδή ασχολούμαι με την Τέχνη και περιμένω να δω αν θα ασχοληθεί κι εκείνη μαζί μου…