Θεατρικές παραστάσεις για παιδιά βασισμένες σε βιβλία των εκδόσεων Κέδρος, ανεβαίνουν σε δύο χώρους, στο θέατρο Ακάδημος και

Μικρό Πολυτεχνείο. Το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010 στις 12.00 το μεσημέρι, στο βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου στο Εμπορικό Κέντρο The Mall Athens (επίπεδο 0), μικροί και μεγάλοι μπορούν να ταξιδέψουν με αποσπάσματα  της παράστασης  που βασίζεται στο παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά «Ο ταύρος που έπαιζε πίπιζα» από την Θεατρική Ομάδα Μίμηση Πράξης.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ. Θα κληρωθούν 2 προσκλήσεις για την παράσταση στο θέατρο ΑΚΑΔΗΜΟΣ

Άλλη μια παράσταση για παιδιά, βασισμένη σε βιβλίο των εκδόσεων Κέδρος, έχει τίτλο, «Τι ωραίος που είναι ο κόσμος»! του Ζαχαρία Σακκή και παρουσιάζεται κάθε Κυριακή στις 11.00 το πρωί στο Μικρό Πολυτεχνείο.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

 «Μια φορά κι έναν καιρό, ο μικρός Χάρης που ζούσε σε μια μεγάλη πόλη, πήγε με τους γονείς και το σκύλο του μια βόλτα στο χωριό! Όμως ξαφνικά το μικρό σκυλάκι χάθηκε, κυνηγώντας μια πεταλούδα και ο Χάρης, παρόλα τα εμπόδια που του δημιουργούσε ο Φόβος του, αποφάσισε να το βρει!

Θα περάσει πολλές περιπέτειες, θα γνωρίσει καινούριους φίλους, και το σημαντικότερο, θα νικήσει το Φόβο του και θα ανακαλύψει την ευτυχία και τη χαρά της ζωής!»

Μια παράσταση με ηθοποιούς και κούκλες