Η Θεατρική Χαρά συνεχίζεται για 2η χρονιά φέτος με πολύ κέφι και μεράκι, από το Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη σε συνεργασία με τη συγγραφέα & εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού Μαρία Κίτρα.

Στο 1ο  εργαστήριο με τίτλο Λεξοκόντρες & λεξοκρεμάλα για παιδιά με μυαλά … μεγάλα, οι μικροί μας φίλοι θα δημιουργήσουν λέξεις & προτάσεις ολόκληρες, θα λύσουν γρίφους και θα παίξουν κρεμάλα, χρησιμοποιώντας την ταχύτητα, την ευστροφία και την καλή τους ορθογραφία, ενώ παράλληλα θα διασκεδάσουν και θα κάνουν καινούριες γνωριμίες με την ομάδα τους! `Όλα αυτά όμως θα στεφθούν με επιτυχία  αφού πρώτα οι μικροί μας φίλοι γνωριστούν μεταξύ τους, νοιώσουν άνετα μέσα στον όμορφο χώρο του Μουσείου, μέσα από θεατροπαιχνίδια και ασκήσεις χαλάρωσης! Το παιχνίδι ξεκινάει! Καλή διασκέδαση!!!

Στο 2ο εργαστήριο με τίτλο Ήρωες με τις κουτάλες, κυριαρχούν η φαντασία και η δημιουργικότητα. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να  μεταμορφώσουν μια απλή ξύλινη κουτάλα σε έναν πραγματικό ήρωα. Με υλικά απλά, όπως μαρκαδόροι, κόλλα, μαλλιά, μάτια και γκοφρέ χαρτί, θα δώσουν ζωή και χρώμα στις κουτάλες. Στη συνέχεια, όλοι μαζί θα πλάσουν μια όμορφη και αστεία ιστορία, την οποία θα παίξουν ζωντανά με πρωταγωνιστές… τις κουτάλες!

Στο τρίτο εργαστήριο με τίτλο Παίξε μπάλα με κλειστά μάτια, το σίγουρο είναι ότι οι μικροί μας φίλοι θα ευχαριστηθούν παιχνίδι! Δεν χρειάζεται να έχεις διαβάσει, να είσαι γρήγορος κι έξυπνος. Απλά να έρθεις ξεκούραστος γιατί θα παίξεις μπόουλινγκ, στόχους, μπάσκετ και ένα σωρό παιχνίδια με μπάλα. Κανείς δεν χάνει! `Ολοι κερδίζουν και διασκεδάζουν μέσα από μια χαρούμενη παρέα!

Στο τέταρτο και τελευταίο εργαστήριο του 1ου κύκλου με τίτλο Αγιος Βασίλης… από κούνια, σειρά έχει η δραματοποίηση και η ενσάρκωση ρόλων. Τα παιδιά θα γεννήσουν το δικό τους `Αγιο Βασίλη με τη μοναδική τους φαντασία. Ξεκινώντας από τα παιδικά του χρόνια μέχρι τη… σημερινή του ηλικία, θα παίξουν σε μικρά σκετσάκια, αφού χωριστούν σε ομάδες και βαφτούν ανάλογα με το χαρακτήρα που θα ενσαρκώσουν.  Ο κύκλος θα τελειώσει με πολλές εκπλήξεις και δωράκια για όλα τα παιδιά! Ο καλύτερος τρόπος για να υποδεχτείτε όλοι μαζί τις χαρούμενες γιορτές των Χριστουγέννων!