Το θρυλικό συγκρότημα Waterboys, έρχεται στην Ελλάδα για τρεις συναυλίες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο. Το θρυλικό συγκρότημα Waterboys, έρχεται στην Ελλάδα για τρεις συναυλίες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο.

Το πολυαγαπημένο συγκρότημα από τη Βρετανία επιστρέφει δυναμικά, με τον σπουδαίο Mike Scott πάντα στο τιμόνι, λίγο μετά από την κυκλοφορία του νέου album τους, \”Book Of Lightning\”, το οποίο πήρε – για άλλη μια φορά – εξαιρετικές κριτικές από το σύνολο του μουσικού Τύπου.
Μετά από 25, περίπου, χρόνια πορείας στο μουσικό στερέωμα, οι Βρετανοί Waterboys δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο μοναδικός ήχος τους – πλούσιος, επικός, έντονα δραματικός και αληθινά μεγαλοπρεπής – συνδυάζει με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο τη folk με το rock n roll.
Κομμάτια σαν τα \”The Whole Of The Moon\”, \”Fisherman’s Blues\”, \”The Pan Within\”, \”Don’t Bang The Drum\”, \”Return Of Pan\”, \”Glastonbury Song\”, αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα του μοναδικού στυλ τους και παραμένουν αγαπημένα του κοινού, τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, εδώ και πολλά χρόνια.
Η συναυλία θα ξεκινήσει με την εμφάνιση special guests, το όνομα των οποίων θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.

INFO
Πέμπτη 7 Ιουνίου,
Τεχνόπολη, Ηράκλειο Κρήτης
Προπώληση 25 Ευρώ. Ταμείο 30 Ευρώ

Παρασκευή 8 Ιουνίου
Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00
Προπώληση: 30 Ευρώ και 35 Ευρώ
Ταμείο: 40 Ευρώ.

Σάββατο 9 Ιουνίου
Principal club theatre, Θεσσαλονίκη
Προπώληση: 30 Ευρώ και 35 Ευρώ
Ταμείο: 40 Ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει άμεσα από το http://www.i-ticket.gr/ (τηλ. 801 11 60000) και από τη Δευτέρα 23/4 στο Ticket Point (Ακαδημίας & Γενναδίου 3, τηλ. 210 3840020).
.