Οι The Voyage Limpid Sound μπορούμε να πούμε ότι αποτελούν από μόνοι τους ξεχωριστή κατηγορία στην ροκ σκηνή. Και

αυτό το γνωρίζει καλά όποιος έχει παρακολουθήσει τη σχεδόν υπόγεια 13χρονη δισκογραφική πορεία τους και τις χάπενινγκ-παραστάσεις τους. Κατά βάση, οι Voyage είναι μετρ της δημιουργίας μικροκόσμων.

Το Nightly Sing Songs είναι ο καινούργιος μικρόκοσμος των Voyage. Ο επίσημα τρίτος (ανεπίσημα όγδοος) δίσκος τους είναι ένας κύκλος τραγουδιών βασισμένος σε μια σουρεαλιστική παραβολή-άλλοθι, με μια πρωτοφανή back to basics προσέγγιση για τα δεδομένα των Voyage (κιθάρες, πιάνο, 3 τύμπανα, φωνή και χορωδία, ένας από τους λίγους ροκ δίσκους χωρίς πιατίνια). Η ως επί το πλείστον ζωντανή στο στούντιο ηχογράφησή του, σε μαγνητοταινία, έχει σκοπό να αποτυπώσει τη γήινη, οργανική αίσθηση του μικρόκοσμου του Nightly Sing Songs. Η σπάνια μελωδικότητα των TVLS που οφείλει πολλά στην παλιά τέχνη της τραγουδοποιίας, από τον Schubert μέχρι τους Beach Boys και τον Χατζιδάκι, σε συνδυασμό με το στρεβλό χιούμορ των στίχων συνθέτουν έναν κρυφά φωτισμένο μουσικό εσπερινό. Ο Σέργιος Βούδρης έχει μια από τις πιο ιδιαίτερες φωνές της γενιάς του και μάλιστα έχει εφεύρει και το καλύτερο όχημα γι’αυτή, τα τραγούδια των Voyage.

Οι The Voyage Limpid Sound ανήκουν αναμφισβήτητα στην ιντελιγκέντσια της ελληνικής ροκ, αγγλόφωνης και μη, και ο μικρόκοσμος του Nightly Sing Songs είναι ίσως το πρώτο ορθάνοιχτο παράθυρο στη μαγική εσωστρέφεια τους.

To Nightly Sing Songs κυκλοφόρησε στις 23/1/2013 και θα μπορείτε να το βρείτε ΜΟΝΟ στο www.lingeronrecords.com σε βινύλιο-cd-download-όλα-σε-ένα-υπερφορμάτ!