Οι Rock n Roll Children, η μπάντα που άλλαξε τον συναυλιακό χάρτη, αλλά και τον τρόπο σκέψης μουσικών και κοινού, με το μυθικό πλέον ROCK IN DIO. Τη συναυλία-θεσμό, οπού για 10 ολόκληρα χρόνια, με μπροστάρηδες τους RnRC, η αφρόκρεμα της εγχώριας Hard & Heavy σκηνής, αποτίνει φόρο τιμής στον τεράστιο Ronnie James Dio, προσφέροντας μας σε ένα Live «μαραθώνιο» διεθνών προδιαγραφών για ιερό σκοπό, τις ανεπανάληπτες τραγουδάρες του «γίγαντα» (Rainbow, Black Sabbath, Dio…).

Ένα ονειρικό set list από τους πιο επιδέξιους μουσικούς και ταυτόχρονα τους πιο φανατικούς οπαδούς του!!!

Αυτοί οι ..κύριοι λοιπόν, το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου, μετά από δυο ολόκληρα χρόνια (πανδημία γαρ…), επιστρέφουν στο «σπίτι» τους, διψασμένοι και αποφασισμένοι για μια ανεπανάληπτη «Liveάρα» που ..θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους ξανά..

Νωρίτερα, οι Straight Shooters, μια σύμπραξη – έκπληξη από πλέον καταξιωμένα μέλη της Rock, Hard & Heavy ελληνικής σκηνής συστήνονται στο κοινό με ένα ολοκληρωτικό Tribute στον τεράστιο Paul Rodgers, έναν καταιγισμό από ροκ ύμνους που θα βάλει φωτιά στη βραδιά από την πρώτη νότα..!!!

BEER THERE !!!!!!!

* Ο κάτοχος του εισιτηρίου, βάση της σχετικής νομοθεσίας, υποχρεούται να επιδείξει κατά την είσοδο: [α] ταυτότητα [β] πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 ή [γ] πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.