Οι The Speakeasies Swing Band, δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις! Το αγαπημένο swing γκρουπ της Θεσσαλονίκης, μέσα στα 5 χρόνια δραστηριοποίησής τους έχουν παίξει πολλές φορές σε μεγάλες συναυλίες και φεστιβάλ, και έρχονται στο Floral το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015.

Έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο Swingalonica τον Μάιο του 2010. Έκτοτε έχουν εμφανιστεί αρκετές φορές τόσο στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, αλλά και σε φεστιβάλ του εξωτερικού όπως στα Hep Cat’s Holiday #9 & #10 στη Μ. Βρετανία, στο 1o Copenhagen Lindy Exchange στη Δανία, στο 15o Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ του Μπάνσκο στη Βουλγαρία, στο Summer Jamboree #14 στην Ιταλία και στο 1ο DIGA DIGA DOO festival στην Μπανγκοκ της Ταιλάνδης, φεστιβάλ στα οποία μοιράστηκαν την σκηνή με μεγάλα ονόματα του χώρου όπως οι Parov Stelar, Emanuele Urso, Ray Collins, Cherry Poppin Daddies, Hillbilly Moon Explosion κ,ά.

To 2012 κυκλοφορούν τον πρωτο τους δίσκο ‘Bathtub Gin’ το οποίο πλαισιώθηκε απο τα μουσικά βίντεο των ‘Bright Lights Late Nights’ και του βραβευμενου πλέον, από την International Songwriting Competition (ISC), ‘Black Swamp Village’.

Το 2015 επανέρχονται με το ‘Land of Plenty’, έναν δίσκο αποτελούμενο από 10 τραγούδια, σε ήχους Swing, Jazz, Blues και Dixieland.