Οι Skelters είναι οι εκλεκτοί των ΖΖ Top και επιλέχθηκαν να ανοίξουν τη συναυλία τους στις 24 Οκτωβρίου στο Κλειστό του Ταε Κβον Ντο στα Ολυμπιακά Ακίνητα στο Φάληρο! Η μπάντα από τη Θεσσαλονίκη θα ανοίξει το μεγάλο southern rock συγκρότημα με τραγούδια από το ντεμπούτο cd της, Explain To Me.
H πρώτη δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος The Skelters τιτλοφορείται Explain to me και κυκλοφορεί από την PANVOX.

Οι πρωτότυπες μελωδίες, τα δυνατά καθαριστικά riffs και τα ιδιαίτερα φωνητικά σε κάθε τραγούδι αποτελούν στα συστατικά επιτυχίας αυτού του δίσκου! Με τους Beatles, τους Queen, τους U2 και τους Led Zeppelin να αποτελούν βασική επιρροή, οι Skelters συνθέτουν και παρουσιάζουν ένα album με 9 τραγούδια.

Oι μπαλάντες See how much I love you και My life has changed αλλά και το ξεσηκωτικό rock ’n roll Let’s Go Party έχουν ήδη ξεχωρίσει ραδιοφωνικά.

Το άλμπουμ Explain To Me είναι αφιερωμένο στον John Lennon, τον καλλιτέχνη που αποτελεί πρότυπο για τα μέλη του συγκροτήματος και όχι μόνο.

Oι Skelters είναι οι: Angel (Φωνητικά, Κιθάρα, Πιάνο), Daniel (Ντράμς, Κρουστά, Φωνητικά, Πιάνο), Stavros (Κιθάρα, Φωνητικά, Μπάσο), Teo (Μπάσο).