Η ιστορία των “Ποιητών της Ροκ”, του αξεπέραστου διδύμου στην ιστορία της μουσικής, Paul Simon και Arthur Garfunkel, ζωντανεύει και πάλι μέσα από ένα φαντασμαγορικό show  στο Gazarte. Από το ξεκίνημα τους ως Tom & Jerry και την απόλυτη επιτυχία που γνώρισαν ως best-selling group κατά τη διάρκεια των ‘60s πουλώντας μέχρι σήμερα περισσότερους από 100 εκ. δίσκους, έως τον δραματικό χωρισμό τους το 1970. Μία παράσταση αφιερωμένη στο θρυλικό ντουέτο που συμπεριλαμβάνεται στο Rock and Roll Hall of Fame, έχει κερδίσει Grammy και Brit Award, ενώ το περιοδικό Rolling Stone τους έχει κατατάξει στους 100 πιο σπουδαίους μουσικούς του πλανήτη.

Χρησιμοποιώντας σπάνιο αρχειακό υλικό, φωτογραφικό και οπτικοακουστικό, γίνεται αναδρομή στο ένδοξο παρελθόν των δύο ανθρώπων από το Queens της Νέας Υόρκης που έμελλε να γράψουν ιστορία συνδυάζοντας με τον δικό τους τρόπο την ποίηση με την μελωδικότητα. Παράλληλα, η live μπάντα αναλαμβάνει να ακουστούν τραγούδια που αποτέλεσαν ορόσημο στην καριέρας τους, όπως το Mrs Robinson, Cecilia, Bridge Over Troubled Water, Homeward Bound, Scarborough Fair, The Boxer και The Sound Of Silence.

The Simon & Garfunkel Story, η παγκόσμια sold out παράσταση που το BBC Radio 2 έχει χαρακτηρίσει ως “Φανταστική”, έρχεται από το West End του Λονδίνου και προσγειώνεται στο Gazarte για δύο ξεχωριστές παραστάσεις! Μην το χάσεις!