Η dark/doom/avant-garde ραδιοφωνική εκπομπή Room302 Radioshow (κάθε Τετάρτη στις 19.00 στο Darkwaveradio.net) και το Temple Athens παρουσιάζουν το The Room Of Doom Fest II:

Clouds (INT)

Το συγκρότημα που κατάφερε μέσα σε τρία albums να περάσει τον ατμοσφαιρικό Doom / Death / Funeral Doom Metal ήχο στο ευρύτερο κοινό και να αγαπηθεί παράφορα, έρχεται ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ζωντανά στη χώρα μας, για να καταπλήξει το ελληνικό κοινό! Οι Clouds είναι χωρίς αμφιβολία το πιο ατμοσφαιρικό και ιδιαίτερο σχήμα στο είδος του, αφιερώνοντας την μουσική του στα αγαπημένα πρόσωπα που δεν βρίσκονται πια ανάμεσά μας. Ο ήχος τους είναι ένα ταξίδι που θα ζήσουμε όλοι σε αυτό το headline set τους!

Shattered Hope (GR)

Το Funeral Doom Metal σχήμα από την Αθήνα, επιστρέφει με αλλαγές στην σύνθεση του, ετοιμάζει νέα δισκογραφική δουλειά και εμφανίζεται ζωντανά για πρώτη φορά μέσα στο 2019, στο φεστιβάλ!

 Inner Missing (RU)

Η ιδιαίτερη Doom / Gothic Metal μπάντα από την Ρωσία με τα χαρακτηριστικά φωνητικά και τον απόλυτα ατμοσφαιρικό ήχο, επισκέπτεται για πρώτη φορά την Ελλάδα μετά από δέκα χρόνια ζωής και 6 albums!

Soul Dissolution (BE)

Το Atmospheric Post-Black Metal σχήμα του Jabawock των Marche Funèbre κυκλοφόρησε το δεύτερο του album πριν μήνες και ταξιδεύει από το Βέλγιο για να μας το παρουσιάσει ζωντανά!

 Selefice (GR)

Το ιστορικό ελληνικό Melodic Death Metal σχήμα, κυκλοφόρησε ένα album-έπος το 1993 με τίτλο “Where Is The Heaven”, χαρίζοντάς μας ένα από τα ορόσημα του ήχου. 26 χρόνια μετά, οι Selefice επιστρέφουν τόσο συναυλιακά όσο και δισκογραφικά!