Η Σάσα Παπαλάμπρου θα βρεθεί στη σκηνή του Half Note Jazz Club κρατώντας στα χέρια της τραγούδια και μουσικές από όλο τον κόσμο, από ετερόκλητα μουσικά είδη, δεμένα με τον ιδιαίτερο τρόπο ερμηνείας της, τα παιξίματα μιας απρόσμενης μπάντας και μια φίνα jazz αισθητική.

Το νέο αισιόδοξο project της, με τίτλο “The other half”, θέλει να μας μεταφέρει το μήνυμα μιας νέας, πιο ολοκληρωμένης, εποχής. Τα τραγούδια, κάθε φορά που τα τραγουδάς, μιλάνε ξεκάθαρα, χωρίς περιστροφές και μισόλογα. Μας καλούν να αγαπήσουμε τη σκοτεινή μας πλευρά και να πιστέψουμε πως κάθε μισοφέγγαρο στο τέλος θα γίνει πανσέληνος.
Ας διεκδικήσουμε το Ολόκληρο.

Συντελεστές
φωνή, πιάνο: Σάσα Παπαλάμπρου
ηλεκτρικό μπάσο: Απόστολος Καλτσάς
βιολί, κιθάρα, φυσαρμόνικα, φωνητικά: Κωνσταντίνος Καρακατσάνης
τύμπανα: Γιώργος Μανιάτης
επιμέλεια παράστασης: Νίκος Κολλάρος
επικοινωνία: 4P Productions
artwork: Γρηγόρης Κολλάρος

Σάσα Παπαλάμπρου

Η Σάσα Παπαλάμπρου είναι τραγουδίστρια και πιανίστα. Έχει δίπλωμα πιάνου, πτυχίο από το τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιόνιου Πανεπιστήμιου της Κέρκυρας και Μεταπτυχιακό της Εθνομουσικολογίας και Πολιτισμικής Ανθρωπολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ παράλληλα είναι καθηγήτρια φωνητικής και πιάνου έχοντας διδάξει στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου «Εκτέλεση/Ερμηνεία της Jazz Μουσικής και νέες Τεχνολογίες». Έχει συνεργαστεί με τους Δημήτρη Βασιλάκη, Μάνο Σαριδάκη, Αντώνη Λαδόπουλο, Βασίλη Ρακόπουλο, Τηλέμαχο Μούσα, και πολλούς άλλους μουσικούς της τζαζ και της ελληνικής μουσικής σκηνής. Μετά την κυκλοφορία του cd CRAMA ετοιμάζει την επόμενη δισκογραφική της εργασία σε δική της μουσική και στίχους.

Ραντεβού στη σκηνή του Half Note Jazz Club την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου.

Καλή μας ακρόαση!