Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το Μeet Μarket μας περιμένει στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, στις 14 & 15 Φεβρουαρίου, στο κτίριο «Μηχανουργείο» και στο προαύλιο χώρο του, από τις 13.00 μέχρι τις 23.00!

Ελάτε να συναντήσετε 120 νέους και παλιούς συμμετέχοντες, μόνοι ή με παρέα, καθώς υπάρχει κάτι για όλους στη γιορτή αγάπης του Meet Market για τη δημιουργία!

Τη μουσική επένδυση του Σαββατοκύριακου αναλαμβάνουν φυσικά οι djs του Μeet Μarket, ενώ δωράκια θα σας περιμένουν στο κεντρικό ταμείο, και παιχνίδια για παιδιά με την ομάδα Πανηγυράκι και τις Πυγολαμπίδες!

ONE LOVE The Meet Market: Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, οργανικά προϊόντα υγιεινής, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

www.themeetmarket.gr