Η ιστορία του τάνγκο επί σκηνής! Η μυθική φυσιογνωμία του Luis Stazo, ιδρυτή και βασικού συνθέτη και μπαντονεονίστα του 

θρυλικού γκρουπ Sexteto Mayor, κυριαρχεί σε ένα project που αποκαλύπτει όλες τις παραμέτρους του τάνγκο: ηχορυθμική συγκίνηση, παθιασμένο χορό, εκρηκτικά συναισθήματα.

Ο Luis Stazo έχει γράψει ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας του αργεντίνικου τάνγκο, τόσο μέσα από το έργο του στο Sexteto Mayor (που δημιούργησε το 1973) όσο και ανεξάρτητα από αυτό, με έργα όπως “Tango Argentino” και “Tango Pasion”.

Από το 2005 έχει δημιουργήσει το τρίο Stazo Mayor, με το οποίο παρουσιάζει ανανεωμένες όψεις του κλασικού τάνγκο μέσα από έργα όπως “Carmencita”, “Tango Pasion – El Ultimo Tango” κ.ο.κ. Ο Luis Stazo θεωρείται – και είναι – ένας από τους κορυφαίους μουσικούς του μπαντονεόν, μια απόλυτη cult προσωπικότητα του τάνγκο.

Μαζί με το γκρουπ του εδώ είναι και το συγκλονιστικό χορευτικό ντουέτο των Valeria Alvarez και Sebastian Acosta, και είναι μια μοναδικότητα σε ότι αφορά τη φλόγα, το πάθος, τον αισθησιασμό, την χάρη και την συγκίνηση που προσφέρει σε όλες του τις διαστάσεις το τάνγκο. Μια παράσταση για όλες τις αισθήσεις…

Το κοινό θα έχει τη χαρά να παρακολουθήσει τον Luis Stazo και το τρίο Stazo Mayor, από την Παρασκευή 8/10 έως Πέμπτη 14/10, στο Half Note Jazz Club.

Luis Stazo: bandoneon
Nigro Cesar: κιθάρα
Christian Gerber: bandoneon
Valeria Sol Alvarez: χορός
Sebastian Acosta: χορός