Η Φωτεινή Δάρρα με την παράσταση με τα τραγούδια και τη ζωή της Τζένης Βάνου που λάτρεψε το κοινό, στην πιο τζαζ εκδοχή της, επιστρέφει στο αγαπημένο Half Note Jazz Club, για τρεις μοναδικές βραδιές στις 2.3 και 4 Δεκεμβρίου.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση των δέκα χρόνων από την χρονιά που έφυγε η σπουδαία ερμηνεύτρια, τα τραγούδια της ζωντανεύουν με τη φωνή και την ερμηνεία της Φωτεινής Δάρρα, σε μια παράσταση που σίγουρα θα σας συναρπάσει.

Η τζαζ εκδοχή της Βάνου ξεκινάει από την πρώτη της περίοδο με τις συνεργασίες της με τον Πλέσσα, το Λαβράνο, τον Μουζάκη, τον Καπνίση. Το ρεπερτόριο αυτό ήταν που την ανέδειξε στο ευρύ κοινό μέσα από τα  μυθικό φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και την έφερε στα jazz clubs της Νέας Υόρκης, όταν ο Φρανκ Σινάτρα της πρότεινε να τραγουδήσει στην μικρή αλλά σημαντική δισκογραφική εταιρεία του.

Με αφορμή τη Βάνου ζωντανεύει μια ολόκληρη μουσική εποχή με τραγούδια ελληνικά και διεθνή που έγραψαν και εξακολουθούν να γράφουν ιστορία!

Μια συγκλονιστική ιστορία που κόβει την ανάσα μέσα από την ερμηνεία και το ταμπεραμέντο της Φωτεινής Δάρρα, συνοδεία εξαιρετικών μουσικών υπό την μπαγκέτα του Γιώργου Παπαχριστούδη.

Ελάτε να νιώσουμε, να συγκινηθούμε, να ερωτευτούμε και να τραγουδήσουμε μαζί!  2,3 και 4 Δεκεμβρίου στο Half Note Jazz Club!

Να είστε εκεί!

Συντελεστές συναυλίας

  • Φωτεινή Δάρρα
  • Πιάνο-ενορχήστρωση: Γιώργος Παπαχριστούδης
  • Βιολοντσέλο: Μιχάλης Πορφύρης
  • Ηχοληψία: Τάσος Δράζιος