Το Ρομάντσο παρουσιάζει τον Μιχάλη Μαθιουδάκη και το The Heart of Man, ένα stand- up για όλους αυτούς που έχουν σπαταλήσει ώρες από τη ζωή τους πίνοντας, ελπίζοντας πως μέσα από αυτό, κάτι καλό θα έρθει.

Ένα stand – up για αυτούς που έμειναν στον τόπο στη δευτέρα λυκείου. Ένα stand up για αυτούς που η μαμά τους δεν τους αγκάλιαζε και η αδερφή τους, τους καταπίεζε. Ένα stand- up για αυτούς που έχουν πετάξει τζι άι τζο στο μάτι του φούρναρη. Ένα stand- up για αυτούς που γερνάνε. Ένα stand up για τους κάτοικους της Δυτικής Κίνας που βάζουν αλάτι στο τσάι τους αντί για ζάχαρη. Ένα stand-up για τα γουρούνια που κυλιούνται στη λάσπη για να καθαριστούν. Ένα stand-up για τον Γιώργο που γνώρισα το 2007 στην Αμοργό. Ένα stand-up για αυτούς που σκέφτονται ότι ίσως ο Θεός να είναι η λύση. Ένα stand-up για αυτούς που τους αρέσει το paintball, το κυνήγι, το υποβρύχιο ψάρεμα και το ξύλο στο γήπεδο. Ένα stand-up για αυτήν που βγαίνει στη γωνία, ρίχνει ένα βλέμμα όλο θράσος στο κενό, σβήνει ένα τσιγάρο, φέρεται σαν άντρας, που είναι σκληρή.

Σύλληψη- Ερμηνεία: Μιχάλης Μαθιουδάκης

Ο Μιχάλης Μαθιουδάκης είναι ηθοποιός και έχει συνεργαστεί με τις ομάδες Άσκηση, Pequod, blitz και έχει βραβευτεί με το πρώτο βραβείο κοινού και επιτροπής στο 3ο Stand Up Comedy Festival.