Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο υποδέχεται τους The Groove Attack Big Band για ένα live την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015.

Η Μπάντα που θα ταράξει τα μουσικά δρώμενα με τις απίθανες ερμηνείες της και το μοναδικό ρεπερτόριο της. Με καινούριες συνθέσεις αλλά και με διαχρονικές all time classic – ενορχηστρώσεις από τους καλύτερους παγκοσμίως ενορχηστρωτές της διεθνούς jazz, Latin, funk, και ορχηστρικής μουσικής για Big Band… Είμαστε εδώ και είμαστε έτοιμοι για ατελείωτο Groove,…. Όπως μαρτυρά και το όνομα μας: Είμαστε η “Groove Attack Big Band”!

Μετά την Συναυλία – ντεμπούτο μας που πραγματοποιήθηκε στην σκηνή του Holywood Stage, και στην οποία είχαμε την χαρά να παίξουμε παρέα με την Απίθανη, Συγκλονιστική και Ανεπανάληπτη, Ελένη Δάβου, η Groove Attack Big Band επανήλθε δριμύτερη και εγκαινίασε την φθινοπωρινή πλέον Σεζόν.

Ανανεωμένοι, με καινούριο ρεπερτόριο, αλλά και με παλιότερες ενορχηστρώσεις που όλοι αγαπήσατε, πάντα με την ατέλειωτη ενέργεια μας,…. Το απίθανο groove! Είχαμε λοιπόν την ευκαιρία να ζήσουμε μοναδικές στιγμές στην σκηνή με την απίστευτη, γοητευτική, ζεστή και αισθαντική jazz persona Κατερίνα Σκρέκη, και τον χειμαρρώδη, ενθουσιώδη, απρόβλεπτο κι ασταμάτητο ερμηνευτή, Νίκο Ρουσσάκη...

Μετά από απαίτηση λοιπόν πολλών μας φίλων, παλιών αλλά και καινούριων, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με την μπάντα και ήθελαν να την ξαναδούν σύντομα live, όπως και πολλών φίλων που δεν είχαν την ευκαιρία να μας δουν ζωντανά για διάφορους λόγους, προγραμματίσαμε την επόμενη μας εμφάνιση πολύ πιο σύντομα απ ότι πιστεύαμε.

Έπειτα, προστέθηκαν στην παρέα η Κατερίνα Σκρέκη και ο Νίκος Ρουσσάκης με τους οποίους ζήσαμε και πάλι μοναδικές στιγμές on stage αλλά και off stage!!

Βαδίζοντας ολοταχώς πλέον προς την Νέα Χρονιά, και οπλισμένοι με το Πνεύμα των Εορτών, με νέες ενορχηστρώσεις στο Ρεπερτόριο μας αλλά πάντα με την αστείρευτη Ενέργεια και Διάθεσή μας,  έχουμε την Τιμή να σας προσκαλέσουμε στο Ε-Ο-Ρ-Τ-Α-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο μας live- πάρτυ στις 4/01/2015 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Στην σκηνή του Γυάλινου λοιπόν, πέρα από τα groove της μπάντας που όλοι αγαπήσατε καθώς και all-time Classic ενορχηστρώσεις από το ρεπερτόριο των Big Band παγκοσμίως, θα απολαύσετε για ακόμα μια φορά δυο απίστευτες και μοναδικές προσωπικότητες να κατακλύζουν την σκηνή με την μοναδική τους παρουσία στα φωνητικά: Την Κατερίνα Σκρέκη και τον Νίκο Ρουσσάκη!!!

Τέλος, έχουμε την χαρά και την τιμή να ανακοινώσουμε σαν έκτακτη συμμετοχή την Καταπληκτική και γνωστή στο jazz κυρίως κοινό και όχι μόνο, Eva Kesselring. Η Εύα θα είναι μαζί μας στην σκηνή, και θα κοσμήσει με την παρουσία της και την απαράμιλλη εκφραστικότητά της, όπως αυτή μόνο ξέρει, την πρώτη μας εμφάνιση για το Νέο Έτος…

Και let us groove, γιατί είμαστε οι groove attack big band!!!

Οι «THE GROOVE ATTACK BIG BAND», είναι ένα μεγάλο συγκρότημα με κύριο ενδιαφέρον την ορχηστρική μουσική πολλών ειδών. Κύριος στόχος του συγκροτήματος είναι τα ακόλουθα μουσικά ιδιώματα: jazz, latin, funky, soul, pop fusion, rock, jazz crossover, και ορχήστρας.

Αποτελείται από μουσικούς με ένα γνήσιο ενδιαφέρον για τη μελέτη των παραπάνω  μορφών μουσικής, οι περισσότεροι μουσικοί του group είναι  καταξιωμένα στελέχη της μουσικής στο είδος της μουσικής που υπηρετούν.


Saxophones:

Nikos Koulouris – alto sax

Stratis Papastratis – alto sax

Vaggelis Avgidis – tenor sax

Elisabeth Tsatsaki – tenor sax
Giannis Metallinos – Baryton Sax 


Trumpets:

Kostas Mitrou

Giannis Mitsopoulos

Giannis Robas
Haris Vrettos 


Trombones:

Meletis Vasiliou

Giannis Kaikis
Konstantinos Vassilakis

Kyriakos Kaiktsis: Bass Trombone


Rhythm Section:

Guitar: Panos Soulios

Piano: Kalli Mitsea

Bass: Fanis Tsougrianis

Drums:
Argyris Kyriakos
Afro-Percussion: Xavier Hallaue

r

Artistic & Music Director: Nikos Koulouris

https://www.facebook.com/Thegrooveattackbigband