Το Bolivar Beach Bar επιστρέφει και φέτος, στην Ακτή του Ήλιου στον Άλιμο. Μια ανάσα από το πολύβουο κέντρο της πόλης, το αγαπημένο Bolivar καλωσορίζει τους φίλους του και σηκώνει το λάβαρο της καλοκαιρινής επανάστασης!

Απίθανη μουσική, εξαιρετικά κοκτέιλ,

ανεβαστική διάθεση και μια ομάδα που «πετάει»!

Το Bolivar Beach Bar δημιουργεί το ιδανικό σκηνικό για το πρώτο full moon party του καλοκαιριού

Δίπλα στην θάλασσα, «πάνω στο κύμα», με μεγάλους κορμούς να στηρίζουν την εξωτική, χορτάρινη σκεπή του θυμίζει Καραϊβική!

Επιπλέον η πανσέληνος του Μαΐου και οι «καυτοί» καλεσμένοι GRooMZ, μας περιμένουν για το πρώτο δυναμικό live! Ιστορίες εκατομμυριούχων που γίνονται μαριονέτες με στόχο άλλοτε την χαρά και άλλοτε την έμπνευση. Ιστορίες που συμβαίνουν και εξελίσσονται στην σημαδεμένη πόλη της Αθήνας που ακόμα γεννάει ανησυχίες και δημιουργία. Μια συνεργασία που ξεκίνησε από παιχνίδι και αγάπη για την μουσική και έγινε αργότερα η ιδέα αυτής της μουσικής συνεύρεσης. Ο Πάνος Μουζουράκης, ο Rous και ο George Gaudy μαζεύτηκαν, έπαιξαν για ώρες σε σπίτια και σε studios για τη δική τους χαρά και μετά από πολλές τέτοιες μουσικές συνευρέσεις αποφάσισαν να βάλουν και το κοινό στην παρέα τους. Τρεις ερμηνευτές, τρεις τραγουδοποιοί, τρεις μουσικοί που εναλλάσσουν τους ρόλους τους και κάνουν βουτιά σε αυτό που ενώνει και τους τρεις, την αγάπη τους για την μουσική. Χωρίς πρόγραμμα, χωρίς track list μια συνάντηση με μοναδική ανάγκη τη μουσική.

Επειδή πάντα στο τέλος ξυρίζουν τον ”γαμπρό”, οι βραδιές των GRooMZ ανοίγουν & κλείνουν με ένα ειδικό dj set από τον Πάνο Σουρούνη.

Οι GRooMZ παίζουν:

τύμπανα & percussion, μπάσο, ηλεκτρικές & ακουστικές κιθάρες, πλήκτρα, ακορντεόν, sampler, loopers, φυσαρμόνικες.

Επίσημο Grand Opening με δωρεάν είσοδο και δωρεάν parking!*

* στο Bolivar Beach Bar φτάνεις πολύ εύκολα και με τα λεωφορεία που διέρχονται από την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος καθώς και με το τραμ (στάση Καλαμάκι)