Οι Λονδρέζοι Cockney Rejects έρχονται το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στο An Club για να μας δείξουν γιατί από το 1979 μέχρι σήμερα συνεχίζουν να μας προκαλούν το ενδιαφέρον.

Οι Λονδρέζοι Cockney Rejects έρχονται το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στο An Club για να μας δείξουν γιατί από το 1979 μέχρι σήμερα συνεχίζουν να μας προκαλούν το ενδιαφέρον.

Οι Cockney Rejects ξεκίνησαν από το ανατολικό Λονδίνο το 1979, με το Flares and Slippers. Οι Jeff \”Stinky\” Turner, Mick Geggus, Vince Riordan και ο Andy Scott ήταν οι υπεύθυνοι για να το επιτυχές ξεκίνημα του γκρουπ, καθώς με το πρώτο single από την EMI Records, I\’ m Not A Fool, κατέκτησε αρκετά γρήγορα τα βρετανικά charts.

Οι επιτυχίες συνεχίζονται με τα υπόλοιπα singles να ακολουθούν και το πρώτο album Greatest Hits Volume 1 να έχει και συνέχεια το Greatest Hits Volume 2 , με το οποίο το γκρουπ είχε τεράστια επιτυχία.

Λίγο αργότερα τη θέση του ντράμερ Andy Scott παίρνει ο Nigel Woolf και το σχήμα αναδιαμορφώνεται. Το κομμάτι Oi Oi Oi στο δεύτερο album δημιουργεί ένα νέο είδος μουσικής, που φέρει το όνομα του, την Oi! music.

Αλλαγές και επιτυχίες συνεχίζουν να υφίστανται στο συγκρότημα κατά τη διάρκεια της πορείας του. Και πάλι νέος ντράμερ και συνέχεια των album με το Greatest Hits Vol 3 – Live and Loud, το οποίο ηχογραφείται live στο studio μπροστά στο κοινό!

Οι Rejects έχουν επηρεάσει και επηρεαστεί. Η punk σκηνή ανεβαίνει στη Βρετανία, με πολλά στοιχεία rock. Στη συνέχεια, υπάρχουν κι άλλοι δίσκοι, κι άλλα επιτυχημένα κομμάτια, μια διάλυση και μία επανένωση, μία νέα σύνθεση, που τους φέρνουν αξιοπρεπώς μέχρι σήμερα σε διάσημα φεστιβάλ και φυσικά σε εμάς!

Info
Cockney Rejects
Special guest: Bootstroke
Σάββατο 10 Νοεμβρίου
An club, Σολωμού 13 – 15, Εξάρχεια
Τηλ.: 210 3305056
Είσοδος: 15 ευρώ
http://www.anclub.gr/files/more/CockneyRejects.htm