Το Generation 2.0 for Rights, Equality and Diversity, η οργάνωση που αντιπροσωπεύει τη Νέα Γενιά Ελλήνων Πολιτών, άτομα δηλαδή με διαφορετικές καταγωγές που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν και ζουν στην Ελλάδα και μάχεται για την προώθηση των δικαιωμάτων τους, υπέρ της ισότητας και κατά των διακρίσεων και του ρατσισμού, σας προσκαλεί στο πρώτο της πάρτι για το 2015 στο Ρομάντσο, όπου στεγάζονται και τα γραφεία της οργάνωσης.

Το πάρτι θα ξεκινήσει στις 9.30 μ.μ. και θα συμμετέχουν ζωντανά οι YINKA and the FUZIKS, Adedeji & the New Yoruba People, The Tripping Joint και Faye ενώ στη συνέχεια τα ηνία θα παραλάβει ο DJ Santoner Rpz κρατώντας το κέφι ζωντανό μέχρι το πρωί! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την εθελοντική συμμετοχή των μουσικών αλλά και την έμπρακτη στήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού BIOS – Ρομάντσο, καθώς μέρος των εσόδων από την κατανάλωση στο μπαρ θα διατεθεί για τους σκοπούς του Generation 2.0 RED!

Μια βραδιά γεμάτη ρυθμό και ξέφρενο χορό, έχοντας πάντα κατά στο νου ότι με κάθε ποτό ή αναψυκτικό που θα καταναλώνετε στο μπαρ του Ρομάντσο, θα συμβάλετε ταυτόχρονα ενεργά στο έργο του Generation 2.0 RED, παρέχοντας στην οργάνωση την πολύτιμη οικονομική σας στήριξη!