Στο Opening Party για τη νέα σεζόν, η μουσική σκηνή HolyWood Stage θα υποδεχθεί το συγκρότημα G-Spot Experiment για μια απολαυστική μουσικοθεραπεία την Πέμπτη 10 Οκτώβρη στις 10 το βράδυ.

Μετά από πολύχρονες μελέτες και πειράματα, δηλώνουμε πως το σημείο G υπάρχει, ζει και βασιλεύει με ευεργετικές ιδιότητες και είναι άκρως αποτελεσματικό ενάντια σε κάθε είδους κρίσεις, ανεργικά σοκ κτλ…

 H μέθοδος γίνεται μέσω μουσικοθεραπείας (κι όμως ..ξεχάστε όσα ξέρατε!) και συνιστάται το group therapy (Όσοι περισότεροι, τόσο καλύτερα… και μην γίνεστε πρόστυχοι!) Δεν προβλέπεται καμία φαρμακευτική αγωγή έτσι το αλκοόλ και πάσης φύσεως αφεψήματα επιτρέπονται καθώς δεν έχει σημειωθεί καμία ένδειξη παρενέργεια. Ο τόπος της ερχόμενης συνεδρίας μας το εντυπωσιακό, αλλά συνάμα ζεστό και φιλόξενο HolyWood Stage στον Άγιο Δημήτριο κι έχουμε την τιμή να μας εμπιστευτούν (ας πρόσεχαν…!) στο opening party για τη νέα σεζόν την Πέμπτη 10 Οκτώβρη στις 10 το βράδυ.

Τέλος, επειδή πιστεύουμε ακράδαντα στο δικαίωμα της ηδονής του καθενός, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ΟΛΟ το φάσμα των μουσικών ειδών ώστε…να την “βρίσκουμε” all together !!!

Αποτίναξε ταμπού, ρατσισμούς, μικρότητες, κολλήματα και στρες κι έλα μαζί μας. Δεν είσαι ο μόνος, τυχαίνει σε πολλούς, όλοι έχουμε δικαίωμα στην απόλαυση…