Το The Funny Balloon Show είναι μια διαδραστική παράσταση που συναρπάζει με την ευρηματικότητά της και μας μεταφέρει στην μαγική Μπαλονοχώρα, μαζί με τους τρελούς κλόουν, ακροβάτες, χορευτές και φυσικά άπειρα μπαλόνια σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου!

Με τεράστιο μπαλονο-πύργο, μπαλονο-καταρράκτες, μπαλονο-λουλούδια και μπαλονο-δέντρα, η Μπαλονοχώρα είναι ένας μαγικός τόπος, όπου όλα μπορούν να συμβούν.
Τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στο υπέροχο παραμύθι με πρωταγωνίστρια την πριγκίπισσα της Μπαλονοχώρας και τις περιπέτειές της με τον κακό μάγο και τον δράκο, που δεν θα καταφέρουν να σταθούν εμπόδιο στο δρόμο της και στα όνειρα της.

Απολαύστε το μοναδικό αυτό μπαλονοθέαμα για όλη την οικογένεια!
Μια μαγική παράσταση, που θα γεμίσει χαρά όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας!

ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

“Tα παιδιά αγαπούν το παιχνίδι, αγαπούν τους κλόουν και τα αστεία τους καμώματα, αγαπούν τα χρώματα και τα μπαλόνια. Τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν γιατί γίνονται πόλεμοι, τι θα πει μίσος και γιατί κάποιοι άνθρωποι σκοτώνουν κάποιους άλλους.

Αλλά και οι καλλιτέχνες της σκηνής αγαπούν το παιχνίδι, τους κλόουν και τα αστεία τους καμώματα, τα χρώματα και τα μπαλόνια. Κι απορούν γιατί γίνονται πόλεμοι, γιατί το μίσος νικάει την αγάπη κι η ασχήμια την ομορφιά. Η τέχνη είναι γι’ αυτούς η «πατρίδα» που αξίζει να υπηρετούν.

Γιατί η τέχνη συνδέεται ανέκαθεν με τις αξίες της ζωής. Γιατί η τέχνη δημιουργεί φανταστικούς κόσμους στους οποίους όλοι χωράνε κι όλοι έχουν ίδια δικαιώματα στην χαρά, τη συγκίνηση, την ψυχαγωγία που φέρνει τους ανθρώπους κοντά –δεν τους χωρίζει σε αντίπαλα στρατόπεδα.

Στην τέχνη, στη σκηνή, οι Ρώσοι και οι Ουκρανοί * είναι οι καλύτεροι φίλοι, δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν, μόνο να κάνουν παιδιά και μεγάλους να νιώσουν καλά, να χαρούν και να θαυμάσουν. Aυτό που συμβαίνει, δηλαδή, στο Funny Balloon Show, που έρχεται στο θεάτρο Ακροπόλ στις 7 και 8 Μαΐου”

*** Το The Funny Balloon Show παρουσιάζουν Ουκρανοί καλλιτέχνες που αναγκάστηκαν να φύγουν από τη χώρα τους λόγω του πολέμου κι έχουν βρει καταφύγιο στην Πολωνία. Στην ομάδα συμμετέχουν Ρώσοι συνάδελφοί τους δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο την αντίθεσή τους στον πόλεμο!