Μια ξεχωριστή φωνή ακούγεται δυνατά, την Κυριακή 21 Μαρτίου, σε ένα από τα πιο ξεχωριστά μουσικά στέκια της Αθήνας. Ο Κωνσταντίνος Τσιμούρης και το Zazzium Bar ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια απολαυστική βραδιά, γεμάτη με ελληνικές και ξένες επιτυχίες αλλά και με τραγούδια που θα ακουστούν σύντομα στην πρώτη δισκογραφική δουλειά του ταλαντούχου καλλιτέχνη.

Ο Κωνσταντίνος Τσιμούρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια Ημαθίας απ\’ όπου έφυγε στα 18 του για να σπουδάσει Νοσηλευτική στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Έζησε εκεί μέχρι και τον Οκτώβριο του 2007, όταν μετακόμισε στην Αθήνα για να κυνηγήσει το όνειρό του, το οποίο γνωρίσαμε όλοι από τη συμμετοχή στου στο πρώτο X Factor.

Ήταν μια δυνατή εμπειρία, με τα καλά της και τα άσχημά της, αλλά θεωρώ ότι μου έδωσε πολλά πράγματα. Άλλωστε τώρα, εκτός παιχνιδιού ξεκινάει η πραγματική μάχη για να κάνω αυτό που αγαπάω… Αυτά τα λόγια συνεχίζει να στηρίζει με συνέπεια και αυτοπεποίθηση, αφού όλοι πλέον αναγνωρίζουν τις μεγάλες ερμηνευτικές του δυνατότητες,

Από τότε μέχρι και σήμερα εμφανίζεται σε γνωστές μουσικές σκηνές της Αθήνας και έχει τραγουδήσει παρέα με καταξιωμένα ονόματα της ελληνικής μουσικής, με διαφορετικά ακούσματα, όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Πέγκυ Ζήνα.

Το μεγάλο βήμα στην καριέρα του γίνεται με την πρώτη δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Σε αυτό θα περιλαμβάνονται τραγούδια που υπογράφουν γνωστοί δημιουργοί όπως ο Αλέξης Σέρκος αλλά και συνθέσεις του ίδιου του τραγουδιστή.