Όπως γράφει ο ίδιος, σχετικά με το νέο album του: Το The Death of Postmodernism είναι ένα album για το δικαίωμα στο λόγο, την έκφραση και τον διάλογο. Μια ένεση “πραγματικότητας” και “αναλογικού” στους διαδικτυακούς/ψηφιακούς εαυτούς μας.

Κεντρικό single του δίσκου είναι το «Rave at the Silicon» με τη συμμετοχή του Kareem Kalokoh (ATH Kids), στα φωνητικά.

Είχε προηγηθεί το «Mirkhel», το πρώτο single, μια ηχητική συρραφή και αποδόμηση παλιών χορωδιακών ηχογραφήσεων, που πλαισιώνονται με τα φωνητικά της Λένας Πλάτωνος, κατά τα οποία απαγγέλει στίχους του Die Arkitekt.

Διαθέσιμο στο Ρομάντσο, θα είναι και το «The Death of Postmodernism» σε limited έκδοση βινυλίου, καθώς και merch του Die Arkitekt.

Opening set ο DJ Problems.

Die Arkitekt – Bio:

Ο Die Arkitekt είναι ένας multi-intrumentalist μουσικός παραγωγός που χρησιμοποιεί avant-garde στοιχεία για να δημιουργήσει techno πιστή στις ρίζες του της κλασσικής μουσικής.

Γεννημένος στην Αθήνα, ο Die Arkitekt ξεκίνησε την καριέρα του στο Λονδίνο με την κυκλοφορία του EP Wilmheim τον Σεπτέμβριο του 2020. Το πρώτο του άλμπουμ, Dark Colors, κυκλοφόρησε το 2022 με συνεργασίες όπως οι Lena Platonos, Kid Moxie, Tamta και Charity Kase. Οι κυκλοφορίες του είχαν την υποστήριξη των WONDERLAND, VICE, KALTBLUT και METAL Magazine.

Ο δίσκος «The death of Postmodernism» κυκλοφόρησε στις 17 Μαΐου 2024 σε βινύλιο και σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες.

Διαβάστε επίσης:

Μirkhel: Νέο single και video clip από τον Die Arkitekt με τη συμμετοχή της Λένας Πλάτωνος