Η νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η Τζένιφερ ΛόπεςThe Back – up plan, είναι μια ρομαντική κομεντί σε σκηνοθεσία

Άλαν Πουλ και σενάριο Κέιτ Άντζελο και θ’ αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους από την Πέμπτη 17 Ιουνίου. Η ιστορία ξετυλίγεται γύρω από την επιθυμία μια γυναίκας να αποκτήσει μόνη της παιδί ενώ ταυτόχρονα γνωρίζει και τον ιδανικό σύντροφο!

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, μετά από πολλές περιστασιακές σχέσεις και αφού ο Κύριος Τέλειος δε φαίνεται στον ορίζοντα, η Ζόι (Τζένιφερ Λόπεζ) αποφασίζει να ζήσει μόνη της την εμπειρία της μητρότητας. Την ημέρα όμως της τεχνητής γονιμοποίησης, συναντά τον Σταν (Άλεξ Ο’ Λάφλιν), έναν άνδρα που μοιάζει να πληροί όλες τις προδιαγραφές.

Στην προσπάθειά της να κρύψει τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης για να ξεκινήσει μία σχέση μαζί του, τα απανωτά λάθη της Ζόι στέλνουν λάθος μηνύματα στον Σταν. Όταν του αποκαλύπτει το λόγο για την ακατανόητη συμπεριφορά της, ο Σταν δέχεται να σταθεί στο πλευρό της.

Για να συνειδητοποιήσουν μέσα στο ορμονικό χάος και τις προετοιμασίες του τοκετού, πως στην πραγματικότητα δε γνωρίζουν τίποτα ο ένας για τον άλλο… Όταν δύο άνθρωποι αποφασίζουν να κάνουν παιδί προτού καν ερωτευτούν, μήπως σημαίνει ότι είναι πράγματι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο? Μια κωμωδία που εξερευνά τις σχέσεις, τον έρωτα και την οικογένεια… από την ανάποδη!

Η συγγραφέας Κέιτ Άντζελο εμπνεύστηκε την ιδέα για την πρώτη της μεγάλου μήκους ταινία από τις κολλητές της φίλες, που αντιμετώπιζαν σημαντικά γυναικεία ζητήματα των τριάντα και κάτι. Υπάρχει ένα αδιαμφισβήτητο βιολογικό ρολόι που χτυπά. Και σε κάποιο σημείο, εάν δεν έχεις συναντήσει τον κατάλληλο άντρα μέχρι μια ορισμένη ηλικία, αρχίζεις να σκέφτεσαι άλλους τρόπους ώστε να αποκτήσεις οικογένεια, παρατηρεί η σεναριογράφος.

Το σενάριο μου φάνηκε πολύ αληθινό, ειδικά μετά από την πρόσφατη εμπειρία μου με τα μωρά ομολογεί η Τζένιφερ Λόπεζ. Μπορούσα πραγματικά να ταυτιστώ με όλα αυτά τα χαριτωμένα αστεία του τι σημαίνει εγκυμοσύνη: να είσαι διαρκώς κουρασμένη, να πεινάς ασταμάτητα και να νιώθεις όλες αυτές τις ορμονικές αλλαγές.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Άλαν Πουλ, Σενάριο: Κέιτ Άντζελο, Παραγωγή: Τοντ Μπλακ, Τζέισον Μπλουμενταλ, Στιβ Τις, Πρωταγωνιστούν: Τζένιφερ Λόπεζ, Άλεξ Ο’ Λάφλιν, Έρικ Κρίστιαν Όλσεν, Άντονι Άντερσον, Δ/ση Φωτογραφίας: Ξαβιέ Περέζ Γκρομπετ, A.S.C., Κοστούμια: Κάρεν Πατς, Μουσική: Στίβεν Τρασκ