Ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων και το Κέντρο Προάσπισης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΚΕΠΑΔ) παρουσιάζουν, από 25 έως 30 Οκτωβρίου 2007 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, την έκθεση Εργων Τέχνης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (ζωγραφική, χαρακτική, γλυπτική).

Ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων και το Κέντρο Προάσπισης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΚΕΠΑΔ) παρουσιάζουν, από 25 έως 30 Οκτωβρίου 2007 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, την έκθεση Έργων Τέχνης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (ζωγραφική, χαρακτική, γλυπτική).

Τα έργα είναι δωρεές και θα διατεθούν σε προσιτές τιμές. Τα έσοδα από την εκδήλωση θα ενισχύσουν το πρόγραμμα του ΚΕΠΑΔ, για την προστασία θυμάτων βίας, κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών και γυναικών, συμπεριλαμβανομένων και θυμάτων εμπορίας ανθρώπων.

Τα έργα τέχνης που περιλαμβάνονται στην έκθεση είναι των: Ανδρεαδάκη, Βασιλείου, Βέργη, Βερούκα, Βορδώνη, Ηλιοπούλου, Καναγκίνη, Καρά, Κόττη, Λάμπερτ, Λασηθιωτάκη, Μιγάδη, Μιχαλιτσιάνου, Μπότσογλου, Παλλαντζά, Παπαγιάννη, Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη, Ραζή, Ρήνα, Σάμιου, Τσαρούχη, Φασιανού, Φιλοπούλου, Χάρου, Ψυχοπαίδη, κ.α.

INFO
Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2007, ώρα 19:30
Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων – αίθουσες \”Γ.Ιακωβίδης\” & \”Ν.Γύζης\”
Ακαδημίας 50, τηλ.: 210 36 21 601
Ωρες λειτουργίας: 9πμ έως 1μμ και 5μμ έως 9μμ εκτός Κυριακής απογεύματος & Δευτέρας.