Για ακόμη μία φορά στις 29 Δεκεμβρίου η Λιζέτα Καλημέρη μας φτιάχνει τη διάθεση από τη σκηνή του Πυρήνα, αποχαιρετώντας μαζί μας τη χρονιά.

Για ακόμη μία φορά στις 29 Δεκεμβρίου η Λιζέτα Καλημέρη μας φτιάχνει τη διάθεση από τη σκηνή του Πυρήνα, αποχαιρετώντας μαζί μας τη χρονιά.

Ο νέος μουσικός χώρος της Αθήνας είναι δύο μηνών και ήδη έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στα μουσικά δρώμενα της αθηναϊκής νύχτας, κινούμενος σε έντεχνη ελληνική, μέχρι και ξένη rock, funk, ethnic και jazz μουσική διάθεση.

Σε ένα ζεστό, νοσταλγικό και φιλόξενο χώρο, φτιαγμένο με πολύ μεράκι και φαντασία, η Λιζέτα Καλημέρη ανεβαίνει στη σκηνή, η οποία βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, ενώ ένα μαύρο πιάνο φιγουράρει με χάρη.

Η Λιζέτα Καλημέρη κάνει μια μουσική διαδρομή σε όλη της την προσωπική δισκογραφία. Με την εκφραστικότητά της θα ερμηνεύσει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο τραγούδια από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο της δίσκο και θα μας χαρίσει ατμοσφαιρικές βραδιές, γεμάτες μουσικές συγκινήσεις.

Μαζί της οι \”μουσικό(ς)χύμα\”, με τους Εύα Ατματζίδου (ενορχήστρωση, κιθάρες, τζουρά, τραγούδι), Αγγέλικα Παπανικολάου (πιάνο, ακκορντεόν), Νάντια Λιάτσου (κρουστά, τραγούδι), Παναγιώτη Παπαϊωάννου (κιθάρες, τζουρά, φυσαρμόνικα, κρουστά, τραγούδι).

Info
Λιζέτα Καλημέρη
29 Δεκεμβρίου, στις 22.30
Είσοδος: 13 ευρώ (με ποτό)
Πυρήνας, Μιχαλακοπούλου και Διοχάρους 11, Χίλτον
http://www.pirinas.com/
Τηλέφωνο: 210 72 37 150