Και φέτος τον Αύγουστο, το Taratsa International Film Festival πάει το σινεμά ακόμα πιο ψηλά! Η Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει στις 24-28 Αυγούστου 2016 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το φεστιβάλ που έγινε θεσμός και γεμίζει σινεματίκ εικόνες τις καλοκαιρινές βραδιές της πόλης, με προβολές ταινιών μικρού μήκους αλλά και αξέχαστων movie classics!

Το πρώτο στάδιο της διαδικασίας προετοιμασίας βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, με την περίοδο υποβολής συμμετοχών για το Διαγωνιστικό Τμήμα του φεστιβάλ να έχει ξεκινήσει την 1η Απριλίου και να ολοκληρώνεται την 31η Μαΐου. Σύντομα θα ανακοινωθούν τα μέλη της κριτικής επιτροπής, τα βραβεία, καθώς και οι συνεργασίες με πολιτιστικούς φορείς και άλλα φεστιβάλ.

Με την εμπειρία των δύο προηγούμενων διοργανώσεων ως πολύτιμη παρακαταθήκη, το Taratsa IFF ανεβάζει επιπλέον τον πήχη, ανανεώνοντας την εικόνα του, επεκτείνοντας το διαγωνιστικό του πρόγραμμα, και εντάσσοντας στο πλαίσιο δράσης του νέες συνεργασίες και ενέργειες! Παράλληλα, έχει ξεκινήσει τη διαδικασία συγκρότησης και της ομάδας εθελοντών, που θα αποτελέσουν και φέτος έναν από τους βασικούς πυλώνες της διοργάνωσης.