Μια ιδιαίτερη συναυλία θα παρουσιάσουν στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, η μοναδική Τάνια 

Τσανακλίδου και ο πρωτοποριακός καλλιτέχνης Μιχάλης Δέλτα. Μαζί τους ο Blaine Reininger (των Tuxedomoon) συνομιλεί μουσικά μαζί τους χαρίζοντας στην παράσταση την πολύτιμη διεθνή του εμπειρία.

Η Τάνια Τσανακλίδου φυλλομετρά ημερολόγια κι αισθήματα. Για μια ακόμη φορά αλλάζει τρόπο, αλλάζει ήχο και με επτά υπέροχους μουσικούς μηδενίζει το κοντέρ και στήνει μια ολόφρεσκη παράσταση, με αφορμή τον καινούργιο της δίσκο \”Προσωπογραφία\”.

O Μιχάλης Δέλτα παρουσιάζει κομμάτια από το νέο του cd album \”Tech me away\” που κυκλοφόρησε στα τέλη Μαρτίου, καθώς και υλικό από τη προ ετών συνεργασία τους στο album\”Το Χρώμα της Μέρας\”. 

Έπειτα από μια μακρόχρονη απουσία από τη δισκογραφία, η μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια επιστρέφει για να χαρίσει μελωδικές στιγμές, αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά το ταλέντο της. Η ιδιαιτερότητα των τραγουδιών του νέου της άλμπουμ, που υπογράφουν καταξιωμένοι, νέοι και παλαιότεροι, δημιουργοί υπόσχεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού την βραδιά αυτή που μουσικός συνοδός της είναι ο πολυπράγμων καλλιτέχνης Μιχάλης Δέλτα.