Το γνωστό συγκρότημα της Jazz «Takis Barberis Group» θα βρεθεί στον Πολυχώρο Χυτήριο για μια ζωντανή εμφάνιση, την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014.

Το συγκρότημα “Takis Barberis Group” παρουσιάζει στον Πολυχώρο Χυτήριο γνωστές, αλλά και νέες συνθέσεις του Τάκη Μπαρμπέρη από το νέο άλμπουμ με τίτλο ‘’Jargon’’ που μόλις κυκλοφόρησε, με μελωδίες που βασίζονται στην jazz αλλά ταυτόχρονα αφομοιώνουν πολλά στοιχεία από funk, rock, ινδική, αφρικάνικη, βαλκανική και ελληνική μουσική.

Τάκης Μπαρμπέρης – κιθάρα

Μάνος Σαριδάκης – πλήκτρα

Γιώργος Γεωργιάδης– μπάσο

Γιώργος Πολυχρονάκος – τύμπανα

Δισκογραφία Τάκη Μπαρμπέρη:

«Something From July» «(Lyra 1990)

«Αre You Happy?»(Lyra 1992)

«Episodes»(Lyra 1995)

«Naiva»(Lyra 1998)

«Porto Kayio»(Libra 2004)

“In Parallel” w.Petroloukas Chalkias(Lyra 2010)

‘’Jargon’’(2013)