Ο Κινηματογράφος Δαναός ανοίγει τις πόρτες της μικρής του αίθουσας για να υποδεχθεί τους μικρούς του φίλους, αφού θα παρουσιάζει κάθε Κυριακή στις 12.00 μια ταινία για παιδιά, μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Σε όλα τα παιδιά αρέσει το πρωινό ξύπνημα της Κυριακής ακριβώς για να δουν παιδικά στην τηλεόραση. Οι παιδικές ταινίες και τα κινούμενα σχέδια είναι συνδεδεμένα με την Κυριακή στα παιδικά μυαλά και τι καλύτερο από το να δουν τους αγαπημένους τους ήρωες στη μεγάλη οθόνη του κινηματογράφου, όπου θα συναντήσουν κι άλλους μικρούς ήρωες της πραγματικής ζωής.

Ειδικά τον χειμώνα η κλειστή, ζεστή αίθουσα του κινηματογράφου είναι το πιο ασφαλές μέσο για να ταξιδέψει η φαντασία των παιδιών αλλά πολλές φορές και των συνοδών τους, χωρίς μεγάλο κόστος αφού το εισιτήριο κοστίζει μόλις 3 ΕΥΡΩ για μικρούς και μεγάλους. Κοινωνικοποίηση, βόλτα και θέαμα επιτυγχάνονται καθώς οι μικροί μας φίλοι θαυμάζουν τις περιπέτειες των αγαπημένων τους ηρώων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:

12/1 Hotel Transylvania | Ξενοδοχείο για Τέρατα

19/1 Wreck-It Ralph | Ραλφ η επόμενη πίστα

26/1 Μonsters University | Μπαμπούλες Πανεπιστημίου

2/2 Planes | Αεροπλάνα

9/2 Smurfs 2 | Στρουμφάκια 2

16/2 Cloudy with a chance of meatballs 2 | Βρέχει κεφτέδες 2

23/2 Free Birds

12/01 Hotel Transylvania | Ξενοδοχείο για Τέρατα

Mια συναρπαστική κωμωδία κινουμένων σχεδίων που θα αλλάξει τη γνώμη μας για τον Δράκουλα και τους φίλους του και θα μας κάνει να γελάσουμε μέχρι θανάτου. Υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα!

19/01 Wreck-It Ralph | Ραλφ η επόμενη πίστα

Ο κόσμος των βίντεο-παιχνιδιών ζωντανεύει και ο Ραλφ τρέχει από πίστα σε πίστα να αποδείξει ότι δεν είναι τόσο κακός όσο νομίζουμε. Θα προλάβει πριν το Game Over;

26/01Μonsters University | Μπαμπούλες Πανεπιστημίου

Ο Μάικ Βασόβσκι και ο Τζέιμς Σάλιβαν από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν στο πανεπιστήμιο δεν άντεχαν το ένα το άλλο. Το “Μπαμπούλες Πανεπιστημίου” μας αποκαλύπτει πώς ο Μάικ κι ο Σάλι ξεπέρασαν τις διαφορές τους κι έγιναν δυο κολλητοί μπαμπούλες.

02/02 Planes | Αεροπλάνα

Ο Ντάστι είναι ένα γρήγορο και καλόκαρδο αεροπλάνο που ονειρεύεται να λάβει μέρος στον πιο δύσκολο εναέριο αγώνα ταχύτητας. Όμως τρέμει τα ύψη! Με την υποστήριξη των φίλων του, θα φτάσει τόσο τόσο ψηλά όσο δεν είχε ποτέ του ονειρευτεί. Και μαζί του όλοι εμείς!

09/02 Smurfs 2 | Στρουμφάκια 2

Ο πανούργος Δρακουμέλ δημιουργεί τα Πειραχτήρια, που μοιάζουν με τα Στρουμφ. Σύντομα, όμως, ανακαλύπτει ότι μόνο η Στρουμφίτα μπορεί να του δώσει αυτό που θέλει. Έτσι, την απαγάγει και την πηγαίνει στο Παρίσι. Ο Μπαμπαστρούμφ, ο Σκουντούφλης, ο Γκρινιάρης και ο Μελένιος αφήνουν το Στρουμφοχωριό και ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους Πάτρικ και Γκρέις Γουίνσλοου, τους συμμάχους τους από τη Νέα Υόρκη- για να τη φέρουν πίσω.

16/2 Cloudy with a chance of meatballs 2 | Βρέχει κεφτέδες 2

Ο Φλιντ προσλαμβάνεται από τον σπουδαίο εφευρέτη Τσέστερ Βι. Όταν όμως γίνεται γνωστό πως η μηχανή του συνεχίζει να λειτουργεί και να παράγει μεταλλαγμένα τρόφιμα, ο Τσέστερ Βι του αναθέτει να τη βρει και να τη σταματήσει. Μια επικίνδυνα διασκεδαστική αποστολή.

23/2 Free Birds

Ο Ρέτζι είναι μια έξυπνη και αντιδραστική γαλοπούλα, η οποία αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον μεγαλόσωμο, θαρραλέο και άμυαλο Τζέικ σε ένα περιπετειώδες ταξίδι πίσω στο χρόνο, με σκοπό την αλλαγή της παράδοσης που θέλει τη γαλοπούλα πρωταγωνιστή στο εορταστικό μενού. Όχι πια γαλοπούλες στα τραπέζια!