Η αφηγήτρια και συγγραφέας Εύη Γεροκώστα με αφορμή το βιβλίο της «Τα χρυσά ροδάκινα της αγάπης», μοιράζεται ιστορίες της προφορικής παράδοσης και της λογοτεχνίας για την αγάπη. Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για την τέχνη της αφήγησης.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη διεύθυνση EvangelouT@piraeusbank.gr, γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι συμμετέχοντες θα ειδοποιηθούν και θα λάβουν σχετικές οδηγίες για την εισαγωγή τους στη διαδικτυακή δράση.

Εύη Γεροκώστα

Η Εύη Γεροκώστα γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα. Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών και λογοτεχνική μετάφραση στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών. Εργάστηκε σε οργανώσεις προστασίας του περιβάλλοντος και στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Λογοτεχνικής Μετάφρασης, ενώ από το 2004 είναι υπεύθυνη του τμήματος εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο Εθνικό Κέντρο Βιβλίου. Από το 2003 αφηγείται επαγγελματικά παραμύθια της προφορικής παράδοσης και της λογοτεχνίας σε σχολεία, βιβλιοθήκες, θέατρα, μουσικές σκηνές κ.ά. Έχει μεταφράσει πάνω από 30 βιβλία από τα γαλλικά. Το βιβλίο της Αστέρια στον πάτο της λίμνης (Μεταίχμιο, 2011) τιμήθηκε με το βραβείο «Πηνελόπη Μαξίμου» του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου.