Είχες φανταστεί ποτέ ότι το αγαπημένο σου μουσείο μπορεί να έρθει στο σπίτι σου; Και όμως… ένα κουτί εξερεύνησης ταξιδεύει μέχρι την πόρτα σου! Πώς θα το εξερευνήσουμε; Ποια αντικείμενα κρύβονται μέσα; Τι μπορούμε να κάνουμε με αυτά; Ένας γιορτινός διαγωνισμός ξεκινά αυτές τις ημέρες στο Exploration!

Τι χρειάζεται να κάνεις; Απλά κάνε like στα κοινωνικά μας δίκτυα (facebook & Instagram) και εγγραφή στο newsletter μας. Για ποιο λόγο; Γιατί έτσι απλά αποκτάς συμμετοχή στο διαγωνισμό. Αν κάνεις like και share τον διαγωνισμό μας, τότε αποκτάς μία bonus συμμετοχή! Πώς θα βγουν οι νικητές; Με κλήρωση που θα γίνει ανάμεσα στους εγγεγραμμένους χρήστες μας στα κοινωνικά δίκτυα και στο newsletter μας.

Πόσο διαρκεί ο διαγωνισμός; Από  14 Δεκεμβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου. Πότε θα γίνει η κλήρωση; Μα φυσικά… την 1η Ιανουαρίου 2021! Πόσα κουτιά θα δωρήσουμε; Δέκα κουτιά εξερεύνησης θα ταξιδέψουν με ασφάλεια σε δέκα οικογένειες. Και αν…έχεις κερδίσει; Θα σου έρθει το mail του νικητή από εμάς! Για αυτό μη ξεχάσεις να γραφτείς και στο newsletter μας!

Πότε θα παραλάβεις το Exploration Kit; Μόλις λάβεις το mail, θα μετρήσεις 10 μέρες αντίστροφα μέχρι να έρθει το κουτί με το ταχυδρομείο! Ίσως και λίγο παραπάνω λόγω των ημερών… Τι θα κάνεις μόλις το παραλάβεις; Απλά το ανοίγεις και η… εξερεύνηση στο σπίτι ξεκινά! Για αυτό μη ξεχνάς: Follow! Like! Share! και το Παιδικό Μουσείο Exploration έρχεται στο σπίτι σου! Καλή επιτυχία!