Για το βιβλίο, που εγκαινιάζει την πλήρως ανανεωμένη σειρά BELL Best Seller, θα μιλήσουν οι συγγραφείς Βαγγέλης Γιαννίσης, Δημήτρης Μαμαλούκας και Χίλντα Παπαδημητρίου, οι οποίοι συμμετέχουν στην έκδοση με τα διηγήματά τους, «Η Δεξαμενή», «Καντίνα “Ο Σάββας”» και «Μικρά Εγκλήματα της Οδού Δράκου», αντίστοιχα, καθώς και ο διευθυντής του εκδοτικού τμήματος Χάρης Νικολακάκης.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το βραβευμένο μυθιστόρημα του Δημήτρη Σίμου “Τα Βατράχια”, είναι το πρώτο βιβλίο της σειράς “Σκοτεινά Νερά” με ήρωα τον αστυνόμο Καπετάνο.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Χαλκίδα 2010
To ποτάμι φουσκώνει. Τα βατράχια ετοιμάζονται για το τραγούδι τους. Μια δεκατετράχρονη μαθήτρια ανασύρεται νεκρή από τα παγωμένα νερά του Ευβοϊκού. Η υπόθεση επαναφέρει τον αστυνόμο Χρήστο Καπετάνο στη δράση, κάνοντας τη σύλληψη του δολοφόνου να φαντάζει ως η μόνη ευκαιρία για τη λύτρωση. Χρόνια θαμμένα μυστικά και απόκρυφες ιστορίες μιας μικρής κοινωνίας παραμένουν στο σκοτάδι μέχρι την ώρα της αποκάλυψης.

Αλιβέρι 1984
Δημήτρης και Αμαρυλλίς. Δυο αδέρφια χωρίς δεσμό αίματος να τους συνδέει. Ένας κήπος γεμάτος λάσπη. Η μετάβαση μιας οικογένειας από την ευημερία στη φτώχια. Πώς ένα ένοχο μυστικό θα χωρίσει αλλά και θα ενώσει τις ψυχές τους;

Δύο σκοτεινές ιστορίες, ένα αναπάντεχο τέλος.

Κυκλοφορεί από τις 12 Ιανουαρίου στα περίπτερα και τα βιβλιοπωλεία. 


Διαβάστε επίσης:

Τα Βατράχια – Δημήτρης Σίμος