Έχεις σκεφτεί μια πρωτότυπη επιχειρηματική ιδέα και είσαι έτοιμος να κάνεις το μεγάλο επαγγελματικό σου «άνοιγμα»! Γνωρίζεις ποια είναι τα πρώτα βήματα που θα πρέπει να κάνεις και οι αποφάσεις που θα πρέπει να πάρεις σαν νέος επιχειρηματίας;

Σε αυτά και σε πολλά ακόμη βασικά ερωτήματα, έρχεται να δώσει απαντήσεις η Παρουσίαση με θέμα: «Starting Up: Ξεκινώντας την επιχείρηση σου» που διοργανώνει η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College, σε συνεργασία με τη συμβουλευτική εταιρεία Startyouup.

Η εκδήλωση είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα λάβει χώρα την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017, 18.00-20.00, στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Αθήνα (Lecture Hall), με ομιλητές διακεκριμένα στελέχη της Startyouup:

– Ο κ. Δημήτρης  Μπόζος -Founder Business Planning & Development

– Ο κ. Κώστας  Κατσατούρας -Founder – COO

– Η κα. Μαριάνθη Κούμπη-Head of Legal Department

Η StartYouUp δημιουργήθηκε με σκοπό την παροχή του συνόλου των αναγκαίων υπηρεσιών μιας σύγχρονης επιχείρησης(Accounting/Tax, Legal, Corporate identity Design, Web Design, Digital Marketing) και ειδικεύεται σε νεοφυείς επιχειρήσεις που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Οι βασικοί άξονες της παρουσίασης με θέμα: «Ξεκινώντας την επιχείρηση σου, Starting Up» θα είναι η νομική & φορολογική έναρξη μιας επιχείρησης, ο σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας, καθώς και το Digital Marketing plan μιας εταιρίας.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε μεταπτυχιακούς φοιτητές της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College, αλλά και φοιτητές άλλων δημόσιων ή ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, σε επαγγελματίες καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται για την έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας.

Να σημειωθεί ότι, η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College είναι από τα πρώτα Business Schools που ιδρύθηκαν στην Ελλάδα, το 1977, έχοντας τροφοδοτήσει την Ελληνική και διεθνή  αγορά εργασίας με χιλιάδες καταξιωμένα στελέχη. Είναι η πρώτη Σχολή που προσέφερε πρόγραμμα MBA στην Ελλάδα (1990) και σήμερα συνεχίζει να πρωτοπορεί, διότι συνεργάζεται με το University of Derby, το TOP 35 Βρετανικό Πανεπιστήμιο σύμφωνα με το Πανεπιστημιακό Οδηγό του Guardian (Guardian University Guide 2018).

Το Business School του Mediterranean College προσφέρει τέσσερα (4) Προπτυχιακά (Bachelor’s) & τρία (3) Μεταπτυχιακά (Master’s) προγράμματα σπουδών. Τα πτυχία τους είναι ισοδύναμα επαγγελματικά με εκείνα των δημοσίων Πανεπιστημίων/ΤΕΙ:

BA (Hons) Business Management
BA (Hons) Business Management (Marketing)
BA (Hons) Business Management (Finance)
BA (Hons) Business Management (Shipping)
MBA Global
MBA Global Finance
MSc Marketing Management

Για όσους αναζητούν άμεσα εφαρμόσιμες γνώσεις προκειμένου να εξειδικευτούν και να ανελιχθούν στην εργασία τους, διεκδικώντας καλύτερες απολαβές, το Mediterranean Professional Studies προσφέρει μονοετή, πιστοποιημένα προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης, με ευέλικτη φοίτηση (1 Σαββατοκύριακο/ μήνα)  σε 10 τομείς αιχμής:

Executive Diploma Business Administration
Executive Diploma Leadership & Human Resources Management
Executive Diploma Marketing Management
Executive Diploma Digital & Social Media Marketing
Executive Diploma Financial Management for Small and Medium Business
Executive Diploma Healthcare Management
Executive Diploma Sports Management
Executive Diploma Shipping
Executive Diploma Global Operations & Logistics
Executive Diploma Hotel & Tourism Management

Σπουδές με πλεονεκτήματα:

Προγράμματα σπουδών αναγνωρισμένα και πιστοποιημένα από ισχυρούς βρετανικούς φορείς (CMI, Pearson, κ.α.)

Πρόσφατα ανανεωμένο περιεχόμενο και υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκό προσωπικό.

Σύγχρονες υποδομές  & υπηρεσίες στα πρότυπα διεθνών πανεπιστημίων (ψηφιακή πλατφόρμα μάθησης, βιβλιοθήκες, Κέντρο Μαθησιακής Στήριξης, Συμβουλευτικό Κέντρο, Career Office, κ.α.).

Διευρυμένο σύστημα ακαδημαϊκών υποτροφιών και επιδοτήσεων διδάκτρων.

Εξαιρετικές ευκαιρίες δικτύωσης με επαγγελματίες και επιχειρήσεις της αγοράς και συμμετοχή φοιτητών στο ολοκληρωμένο σχέδιο απασχολησιμότητας του Mediterranean College (www.mc-employability.gr)

Ευέλικτη διδασκαλία, προσαρμοσμένη σε στελέχη (μαθήματα απογεύματα/ Σαββατοκύριακα, εξατομικευμένη στήριξη, γραπτές εργασίες).

Mediterranean College:

Aθήνα:  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600

Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779

info@medcollege.edu.gr  &   www.medcollege.edu.gr