Την πρώτη τους εμφάνιση στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων θα κάνουν τα Υπόγεια Ρεύματα μαζί με τον διεθνούς φήμης Έλληνα ντράμερ Καλλίστρατο

Δρακόπουλο, γνωστό στο εξωτερικό ως Kal Drako, στη συναυλία που διοργανώνεται την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011 (Κεντρική αυλή, Πειραιώς 100, Γκάζι).

Το συγκρότημα που συμπληρώνει σχεδόν 20 χρόνια συνεχούς και δημιουργικής παρουσίας στο μουσικό χώρο, έχει προγραμματίσει ένα live με ηλεκτρικό ελληνόφωνο ροκ, τραγούδια από τη δισκογραφία του και διασκευές…

Με αφορμή τη δισκογραφική του δουλειά με τον Θάνο Μικρούτσικο «Τους έχω βαρεθεί», θα παρουσιάσει και διασκευασμένα τραγούδια με πολιτικό-κοινωνικό περιεχόμενο, από το ευρύτερο ρεπερτόριο του διακεκριμένου συνθέτη, σε στίχους μεγάλων ποιητών (Β. Μαγιακόφσκι, Ν. Χιχμέτ, Μπ. Μπρεχτ, Γ. Ρίτσου, Α. Αλκαίου, Μ. Ελευθερίου, Μ. Αναγνωστάκη, Φρ. Βιγιόν, Κ. Τριπολίτη, Ν. Καββαδία, Β. Μπίρμαν κ.ά.).

Τα Υπόγεια Ρεύματα αποτελούνται από τους Γρηγόρη Κλιούμη (τραγούδι-κιθάρα), Κώστα Παρίσση (κιθάρα-τραγούδι), Απόστολο Καλτσά (ηλεκτρικό μπάσο) και Τάσο Πέππα (τύμπανα).

Στη συναυλία θα εμφανιστεί ως opening act ο Kal Drako, (μετά την σύντομη, αλλά επιτυχημένη συνεργασία τους τον περασμένο χειμώνα), ο οποίος επί σκηνής δίνει ένα δυνατό performance-έκπληξη με διάφορα όργανα, εντυπωσιάζοντας όσους δεν τον γνωρίζουν!