Μια άκρως απόρρητη μυστική αποστολή γίνεται με αφορμή την κυκλοφορία του καινούριου βιβλίου της Ελένης Ανδρεάδη «Τα Τέρατα των Ωκεανών» (εκδ. Μεταίχμιο).

Τολμάς να σώσεις τον κόσμο; Θέλεις να αποκτήσεις τη δική σου πρακτορική ταυτότητα και να μάθεις κιόλας ποιος είναι ο ΜΠΟΥΦΟΣ; Αν ναι, σε περιμένουμε!

Πώς συνδέεται η Σουπάρα με το ύπουλο σχέδιο του πανούργου Ιβάν Φον Βαμπάουερ να καταστρέψει τους ωκεανούς; Ποιος είναι ο Γκλουκ-Γκλουκ και γιατί χρειάζεται οπωσδήποτε τη βοήθειά μας; Και τι γυρεύει μια σιχαμερή πράσινη Μύξα μέσα στις θάλασσες; Όλες τις απαντήσεις θα τις πάρεις στον Παιδικό Ιανό, στην πιο πρακτορική βιβλιοπαρουσίαση που έγινε ποτέ! Πράκτορα, σημείωσε στην πρακτορική σου ατζέντα: Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 11:00 να είσαι εκεί. Φέρε μαζί και την παρέα σου! Και το καπέλο σου! Εκεί θα σε περιμένει υπό άκρα μυστικότητα η Ελένη Ανδρεάδη, η δημιουργός των Πρακτόρων του Πλανήτη και συγγραφέας όλων των βιβλίων της ομώνυμης best seller σειράς. Δεν θα είναι βεβαίως μόνη, αλλά θα τη συντροφεύσουν οι καλά εκπαιδευμένοι Πράκτορες της Περιβαλλοντοπόλ. Όλοι μαζί θα παίξουμε και θα μάθουμε τι μπορούμε να κάνουμε για να σώσουμε τους ωκεανούς μας και τον πλανήτη μας.


Διαβάστε επίσης:

Τα τέρατα των ωκεανών – Ελένη Ανδρεάδη